İRİS PAZARDA VE ARTIRMADA GÖZÜKMÜYOR !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ataberk200221 tarafından 28 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 8 İris 1 apis im var. Artırmadan iris almak istiyorum ne pazarda gözüküyor ne de artırmada ama artırmanın geçmişinde iris gözüküyor anlamadım lütfen yardım edin ???

2. Azami iris sayısına zaten ulaştığın için yeni sistemde irisler kalkıyor mesela aldığın gemiler sende mevcut olan gemiler dahi açık arttırma sisteminde gözükmez.
    Sadece geçmiş tekliflerde görebilirsin 10. iris için Zeus parçalrını biriktirip Zeus diroidi alacaksın.

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  3. 8 adet varsa daha fazla alamıyacak olamanızdan ötürü gözükmez.Zeus alabilirsin oda şans işi

4. ATABERK benden sana tavsiye yolun başındayken bırak bu oyunu :D

malatyalııı bunu beğendi.
  5. Arkadaşımızın da dediği en fazla 10 adet diroitin olur. Bunlar 8 iris, 1 apis ve 1 zeus dur. İrislerini tamamladığın için artık fazladan 1 iris alamazsın. 10 diroite sahip olmak için eksik olan zeus unu teknoloji fabrikasından tamamlaman gerekmektedir.
    İyi Forumlar.

6. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Sorunuzun cevabını aldığınızdan konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.