İris tamamlama ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tahrefyalcin34 tarafından 26 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 2 tane iris 6 tane flax var chat banım var ondan klana giremiyorum malesef. Sorum şu genelde yenide cubi civarı takılıyorum tallonu zor da olsa kesebiliyorum ama hellstorm falan kullanmam gerekiyor yani . İrislerimi nasıl tamamlarım ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Sorunuzada gelirsek en hızlı şekilde cubide kasılabilirsiniz.Skylabtan geminize promerium atıp satarakda bir geliriniz olabilir.

Keyifli forumlar

3. cubi dönen ekip hep olmuyor pro göndersem de 6 saate yaklaşık bi zamanda geliyor ne yapmalıyım ?

4. Merhaba ,

x-3 ve x-4 haritasında seri şekilde npc imha edebilir onların çöplerini toplayıp satarak kredi kazanabilirsiniz.

Yeni haritalardan x-6 ve x-7 haritalarında kristallin - kristallon imha ederek kasabilirsiniz.

Sevkiyat süresini kısaltmak için VIP alabilirseniz yararı olacaktır. Sevkiyat süresi yarı yarıya azacalaktır yani 6 saat yerine 3 saat sürecektir. Ayrıca tamamen çıkış yaptığınız zamana göre ayarlarsanız yatmadan önce bir sevkiyat yaparsanız siz tekrar girene kadar gelecektir.

İyi forumlar.

5. Tom_Cat

Tom_Cat User

grup ile bol bol tallon.tek takılırım diyorsan VIP+pet+kami ile x-5 veya cubicon.

6. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Modumuzun dediği gibi üstüne reklam izlersen 1 tane sevkiyat hemen biter.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.