İris ve Havoc

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve K•a•R•a•K•o•R•S•a•N tarafından 12 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba. Öncelikle forumda ilk defa konu açıyorum açtığım yer doğru mu bilmiyorum değilse adminler yardımcı olur umarım.

Bende 7 iris 1 Apis ve 8 havoc var. Havoc etkisinden faydalanmak için son irisi almıyorum.
    Şimdi sorum şu bende son iris ve zeus yokken yine de zeta yapsam havoc gelir mi? Yani 9. ve 10. Havocların gelmesi için o diroitlerin de hesabımda bulunması gerekir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

2. Sorunun cevabı: :D oyunda böyle bir algoritma yok eksiğe göre vermiyor şansa göre veriyor yani irisini al zeusunuda çıkar bekleme

Zaten bu düzeyde bir hesaba sahipsen daha çoook zeta yapmalısın arge dosyası, ganimet anahtarı; prometus lazeri için yani kısacası devam et zeta yapmaya tavsiyem en az 40 zeta daha yapmalısın.

3. Zeta yapmaya zaten devam ediyorum ve edeceğim. Bu soruyu sorma sebebim duruma göre son irisi alacak olmam :)

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum.

Zeta'dan Havoc elde etmenizin sahip olduğunuz droidlerle bir ilgisi bulunmamaktadır. Hiç droidiniz olmasa da Havoc düşebilir. :)

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Sorumun cevabını almış bulunmaktayım. Teşekkür ederim sizlere :) Konu kilitlenebilir.

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Yardımcı olabildiğimize sevindim. :)

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.