iris yok oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hititlicifci tarafından 22 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bu gun oyunu oynarken gemi patladı iki konfidede cpu var hesapta yeterli uru ve kredide var ama irisin biri şu an yok bu normalmı otomatik tamir olması gerekmezmiydi
    konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi ne yapmalıyım nereye baş vurayım

22.12.2016 - 19:51[​IMG]Diroit yok edildi

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer tamir CPU'sunu droid hasarlarının hasar oranı %0 iken takmadıysanız yani diyelim ki %10 , 20 ,35 gibiyken takınca sanırım zamanında tamir edemiyor.

Eğer isterseniz support'a bildirebilirsiniz fakat pek umutlanmayın.

hititlicifci bunu beğendi.
  3. cevap için teşekkür ederim yani düyosunki gitti para sirketlerin yaptığı dolanbaclı kelime oyunlarıyla seni tufaya düşürüyor
    cpu 1 in altında dediğin yazıyor ama cpu2 nin altında bu yok bende avantajlarından biride bu sanıyorum

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim. Kelime oyunu v.s. demiyorum fakat gözden kaçan yada utunulmuş bir şey olabilir. Şahsen tamir CPU hiç kullanmadım belli aralıklarla kendim kontrol ediyorum. Fakat kullananların çoğu sorun olmadığını çalıştığını söylüyor. Tahminen CPU yerleştirildiğindeki hasar oranları ile ilgili olabilir.

5. zaten oyuna başlayalı 1 ay olmadı bilmediğimizden kaynaklı olduğunu anladım anlatmak isdediğimde bu bilmeden bakalım daha ne olabileceği oyunun detayları cok neyse cepten ödeme yapıp aldığın sanal bişi olunca giden zaten haybeye harcadığım para bide böyle gidince ister istemez insanın zoruna gidiyor

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun.

Supporta bildirmelisiniz.

Gerekli incelemeyi yaparak size bilgi vereceklerdir.

Umarım geri verilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.