Irıs

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RobinKudin tarafından 5 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RobinKudin

RobinKudin User

şimdiye kadar 2 ırıs aldım 3. sünü dükkandan alıcaktım 42K uri diyor halbu ki birini ihaleden almıştım Nasıl oluyor bir bug mu oldu

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Her iris ve flax aldığınız zaman bir sonrakinin fiyatı yükselir. İris fiyatları aşağıdaki gibidir.

1. Iris 15.000 Uridium
    2. Iris 24.000 Uridium
    3. Iris 42.000 Uridium
    4. Iris 60.000 Uridium
    5. Iris 84.000 Uridium
    6. Iris 96.000 Uridium
    7. Iris 126.000 Uridium
    8. Iris 200.000 Uridium

İyi forumlar.

3. RobinKudin

RobinKudin User

evet bunu biliyorum siz beni anlamadınız 2 iris var biri ihaleden geçmişin gotoğrafını atacağım 1 de dükkandan bug var 24K olması lazım hakkımı isiyorum

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizin kaç İris droidine sahip olduğunuza bağlı olarak satın alım fiyatı değişmektedir. 1. droidi dükkandan, 2. droidi açık arttırmadan almanız 3. droidin fiyatının 24.000 Uridium olacağı anlamına gelmez. 3. droid için belirlenen 42.000 Uridiumluk fiyat size sunulacaktır. Tavsiyem tüm İris droitlerinizi açık arttırmadan satın almanızdır.

İyi forumlar.

5. RobinKudin

RobinKudin User

Anladım... Teşekkürler sadece dükkandan aldığımda uridium artıyor sanıyordum konu kapanabilir

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.