İris

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»★_¢αηαℓαη_★«´¯) tarafından 18 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba. Darkorbitin ilk zaman oyuncularındanım ama çok uzun bir ara verip geri başlamıştım haliyle birçok şeyi unutmuştum ve irislerim patladı ve iade istedim ama gelmedi 3ay civarı bir süre oldu bu süredir sırf bu yüzden oyunu oynamadım. İade neden olmadı bir defaya mahsus oluyor diye biliyordum. Çok eski hesap olduğu için e posta şifresi falanda yok hesabımın acaba e postaya gelen bir mesaj onaylanmadığı için mi iade alamadım. Eğer öyle ise eski epostamı kullanmadan yeni e postamı nasıl kaydedebilirim oyuna ? Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım yanlış olduysa özür dilerim. iyi forumlar

2. uninstable

uninstable User

Maili değiştirmek için iki mail hesaba da girmek gereklidir. "Başka yol yok mu" yok.

3. İrisleri almak için e posta gerekiyor mu peki ?

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Eğer hesabınızın e-postasını biliyor olsanız sizin için daha mantıklı olabilirdi çünkü geri gelecek cevabı görmeniz daha iyi olabilir belki önceden almış olabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Anladım teşekkürler. İyi forumlar kilitlenebilir.

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.