İris'e Seviye Atlatma.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !*A*T*A*B*E*Y*! tarafından 3 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Ben Sürekli Savaşan Bir Oyuncuyum Dolayısıyla İrislerin Hasarı Gün Geliyor %95-96'ları Buluyor Ve Tabi İrisleri Tamir Ettikten Sonra Seviyeleri 1 Puan Eksiliyor . Siz Goliath Gemisinde Nasıl Yöntemlerle İrisleri Eski Seviyesine En Kolay Biçimde Yükseltiyorsunuz ?
    - Kapı yapınca kolaylık sağlanmış oluyor biliyorum.
    - Yaratık kesince bir türlü seviye atlamıyor.
    - İris seviyesi artması için özellikle kestiginiz herhangi bir yaratık veya harita varmı ?

2. *Cihan*

*Cihan* User

Droid Puan Tablosu

Merhaba,

Droitleriniz hangi NPC ' den ne kadar puan aldığını aşağıda ki tablodan öğrenebilirsiniz.

Droitleriniz , Rakip gemilerinden yok ettiğiniz gemi türüne göre ne kadar tecrübe puanı aldığını aşağıda ki tablodan öğrenebilirsiniz.

Droitlerin Level atlaması için gerekli olan Puanlar ;
    Level 1 > > Level 2 ; 100 Puan
    Level 2 > > Level 3 ; 200 Puan
    Level 3 > > Level 4 ; 400 Puan
    Level 4 > > Level 5 ; 800 Puan
    Level 5 > > Level 6 ; 1,600 Puan
    Droitinizin 6 Level olması için gerekli olan toplam puan ; 3100

Notlar ;

• Yukarıda ki Puan tablosu tüm Droit tiplerini kapsamaktadır. ( Flax , İris , Apis ve Zeus )
    • Droit Level atladığında mevcut puanı sıfırlanır.Droit her level atladığında yukarıda belirtilen puanları yeniden toplamanız gerekir.
    • Droitlere ne ekipman takarsanız takın ( Lazer yada Kalkan ) sadece yukarıdaki tabloda belirtilen puanları alırsınız
    • Droitinizi her tamir ettiğinizde , Droitiniz bir seviye düşer ve Puanı sıfırlanır.Level atlaması için gerekli olan puanı yeniden toplamanız gerekir.
    • Boss ( Patron ) NPC ' ler , Normal NPC ' lere göre 4 kat daha fazla ödül verir.
    • Uber ( Usta ) NPC ' ler , Boss ( Patron ) NPC ' lere göre 2 kat daha fazla ödül verir.
    Tablo Hakkında ;

Elit gemiler olan , Sparhead , Ageis ve Citadel gemilerinin puanlamaları bulunmamaktadır.

Iyi forumlar

3. Çok Teşekkür Ederim Modum :) Bu Tablo Benim İçin Yeterli Konu Kilitlenebilir.

4. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Rica Ederiz...Konunun istek üzeri kilitlenmesi uygundur.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.