İrisim gider mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M.Efe.Ceylan tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben eski görevleri zamanında sıkılıp atlamıştım, rütbe puanı kasabilmek için şimdi geri döndüm,en başından yapıyorum görevleri.

Bu görev var ilk flaxı veren. Sorumşu ki ben 8 iris goliyim bu görevi bitirince benim irislerimden birini flaxa çevirir mi? Yani droit talcak yerim yok o zaman bu flaxı ne yapacak?

İkinci sorumsa şu bir arkadaşım var o yeni başladı yardım ediyoruz, şimdi bu görevi yapsak ona 1. flax gelecek. Peki biz önce 4 flax alsak bu görevi yapınca 5. flaxı mı verecek yoksa zaten var diye hiç mi vermeyecek?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Geminiz 8 iris ise siz irislerinizden bir tanesini satmadığınız sürece görevi bitirdiğinizde hak ettiğiniz Flax geminize gelmez.
    İkinci sorunuza cevap;7 Flax olsanızda görevi bitirdiğinizde 1 Flax gelir geminize yani 8 Flaxınız olur.

İyi Forumlar.

3. Teşekkür ederim modum konu kilitlenebilir.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederiz konu cevaplanmış olup oyuncu isteği üzerine kilitlenmesi uygundur.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.