İrisime lf3,kalkan,cpu vs. yerleştiremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dark~Horby tarafından 1 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dark~Horby

Dark~Horby User

SA. Benim gemimde bi oyun sorunu var irisimin içine bütün kalkanlarımı koyuyorum ama son 1 tane daha koyacagım zaman hata bu malzemeyi bu slota yerleştiremezsn diyor ve hata veriyor niye kalkanımı irisime takamıyorum aynı şey cpu larda ve lf3 lerde oluyor lütfen yardımcı olun

2. Aynısı bana biraz farklı olmuştu ilk önce hangara girip konfigürasyonu sıfırla tuşuna bas sıfırlansın 1 dakika kadar bekle 1. konfigürasyon sıfırlanmış bir şekilde dururken 2. künfigürasyona geçip aynı şekilde onuda sıfırla 1 dakika sayfa öyle kalsın sonra çıkış yap geri gir bütün her şeyi en baştan diz.

3. Merhaba ;

Her iki konfigürasyon icinde "konfigürasyonu sıfırla" butonunu kullaniniz. Konfigürasyonlarinizi sifirlayinca sayfaniza F5 çekip gönül rahatligi ile ekipmanlarinizi yerlestirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. Modumuzun söylediğini yap istersen olmassa benim dediğimi yap.

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı verılmış kılıtlenmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.