irisler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -MÜHENDİSBEY- tarafından 4 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler konuyu nere aacağımı blemedim buraya açıym artık kusuruma bakmaın size bir soru sorayım benim hangarda goli lenov bide vega var ama bunların sadece goli in içi fuul diğer gemilerde hiç bişi yok hepsi boş sorum şu şimdi ben goliyi kullanıyom irisleride vegaya gcersem bu irisleri içindekilerle beraber kullanırmıyım yoksa hani veganın içide o hanardaki irislerde boş olduğu için irisleri kullanamazmıyım hani en bi süreliğine irsleri emekli etmek istiyom sadece gemi ile oynamak istiyom onu nasıl yapabilirim acaba

2. her hangarın her bir slotu lazeri kalkanı irislerin içine koydukların hepsi sadece bir hangar içindir diğerine işlemez

3. tamam elede şimdi gemiyi değiştimmi irisler yine duruyo benim etrafım da sonuçda içi boş ama sonuçta ben patlayınca onlarda patlıycak boşu boşuna hasar almış olacak ben onu önlemeye yönelik soruyom nasıl yapılır die

4. onu önleyemessin :) şuanki oyunda böyle bir şey yoktur :)

5. İrisler her hangar için ortak kullanılıyor tek çaren irisleri satmak olur o zaman elinde hiç droit kalmaz. Bu ekipmanları slota ekleyip çıkarmak gibi olmuyor droitler mecburi her hangarda olur.

6. kötü oldu oldu o neyse nere satayım ya flax olsa satayımda hepiçiği iris son seviyelerdeler kıyamam :(

7. Oynarken droitler görünmesin istiyorsan ayarlardan kapatabilirsin.

ROCKONROLLBABY bunu beğendi.
  8. diroitlerin içi boş ama sonuçta sıkmıyolar bişi gemiye bi faydası yok kapatsam gemi patlasada diroitler hasar alır yani öylemi :(
    almıyaydı iyiydi

9. belliki sen kutu topluyorsun kamufle alıp vegada biri sana sıkınca ve patlayınca irislerin aldıgı hasar biraz sıkıntı yaratıyor buna bi çare yok kardeşim :)

10. sonsoru sonra kilitliycem konuyu ben genelde x-7 haritasında olan o beyez kristalleri kesiyom acaba hangi lazeri tavsiye edersiniz 1. seviye lazerimi yoksa 2. kat lazerimi mbc 25 ile kessem uride çok zarar edermiyim acaba mcb25 ile 9000 falan vuruyom :) en düşün dende 4000 küsür vuruyom hiç besleme yok

11. kücük kristallin veya büyükler farketmez kardeşim x2 çok ise kes :) yok 100 bin 200 bin filan varsa x1 yeterlidir :)

12. şimdi lazer x1 bittikçe alıyo dedim x2 iyiyse hani ona terfi edem bittikçe x2 alsın :)

13. x2 (MCB-25) cephanesi uridium ile alınıyor ve 1 kristallon kesersin kazancın olmaz aksine zarar edersin. x1 kullanman gerekiyor.

14. 1bin tanesi 500 üri bunla anca 1 tane kesersin buda sana fayda etmez sen x1 at :)

15. tamam teşekkürler konu kilitlemeye uygun kilitye bilirsiniz efemmm :)

16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konuzya cevap veren arkadaşlarımız adına rica ediyorum , isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.