İrisler hasar almıyor...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 21 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Patladıgım halde irislerim hasar almıyor toplu hasar alıp patlayacaklar diye korkuyorum. Ne yapabilirim. Her patladıgımda bakmam rağmen hsar aynı

2. Merhaba ,

Bazen etkinlikler nedeniyle droid'ler hasar almıyor. Ne yaparken patladığınızda droid'leriniz hasar almıyor ?

İyi forumlar.

3. Cadılar bayramındna dolayı heralde benikiler de almıyor gonul rahtlıgıyla patlayın :) cpuyu eksik etmeyin ama nolur nolmaz.

4. düşman patlattı az önce ama bakktım hsar almamış

bütün patlamalar için geçerli olacagını zannetmiyorum kapıdaki patlamalar hasar vermiyordur bildiğim kadarıyla

Galiba bütün patlamalar için geçerli. Arkadaşlar öyle bilgi verdi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2015
  5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Cadılar bayramı etkinliği sebebiyle diroitleriniz hasar almamakta.Ancak ben olsam pek güvenmezdim sonuçta ne olur ne olmaz.Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

aries123 bunu beğendi.
  6. ' ben olsam güvenmezdim ' derken mod olduğunuz oyunun güvenilirlik hakkında eksiği olduğunu belirtiyorsunuz yani :) tabii şahsi fikriniz, saygı duyarız

aries123 bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Bende klasik yöntemleri tercih ederim. :) Yani kendim kontrol edere gerekiyorsa tamir ettiririm. Sanırım bu şekilde düşünüyor.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

aries123 ve FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.