İrisler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bboyonur tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bboyonur

bboyonur User

Arkadaşlar dün oyundayken yanımdaki bir arkadaşın irisleri geminin etrafında dönüyordu.Bunun sebebi nedir uçuş düzeni ile alakası var mı?Kendisine sormak için grup attım ama kabul etmediği için soramadım,halka uçuş düzeni vardı.Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

2. Evet kardesim uçuş duzeninden kaynaklaniyo ... 3D ucus duzenlerinin hepsi hareketli

bboyonur bunu beğendi.
  3. bboyonur

bboyonur User

Bende 3d kullanıyorum kalp uçuş düzeni var,ama hareketli değil ya da öyle de ben mi göremiyorum ayrıca yardımın için sagol

4. Hayır kardeşim 3D kullanmanla İrislerin dönmesinin alakası yok. Droit tasarımımın 3D olup olmadığıyla ilgisi var. Kalp düzeni dönmez 3D değil çünkü. Çark oluşumu ise döner. Çünkü Dükkanda aldığında yanında 3D diyor.

bboyonur bunu beğendi.
  5. Zaten bende 3D uçuş düzeninden kaynaklanıyo yazdım

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlarımızında dediği gibi 3d uçuş düzenlerinden kaynaklanmaktadır.Oyunu 3d oynamanız öyle olmasınız sağlamıyor.Droidlerinizin dönmesini istiyorsanız dükkanda bulunanan droid kısmından alt kısımlarda yeni gelen uçuş düzenlerinden almalısınız.

3D Uçuş Düzenleri

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2015
    bboyonur bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.