Bug / Oyun hatasi irisler !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 6 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar benm irislerim hiç hasr almıyor yani bu 1-2 haftadır böyl acab artık irisler hasar almamamyamı başladı yoksa bende bi bug mu var anlamadım
    aslında söylemeyecektim ama işte adaletli ve dürüst olma gibi bir huyum var ve bu huyumdan da çok menmun diilim

2. Cadılar Bayramı etkinliği boyunca irislerin hasar alması önlenmişti. Etkinlik bittiğinde normale dönmesi gerekiyordu demek halen düzeltilmemiş. Önümüzdeki günlerde eskisi gibi hasar almaya başlar.

3. Benim drolar hasar almış ve dün patlamıştım. Dün itibariyle drolar hasar alması gerekiyor bugün patlayıp baktın mı?

4. off keşke hiç bi zaman hasar almasa

keşke bi yenilik gelsede hasar alması engellense

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Kasım 2015
  5. Bu arada arkadaşın dediği gibi patlama imkanın var mı acaba radyasyonda vesaire şuan hasar alıp almadığını söylemen gerekiyor.

6. Eğer hasar almıyormuş gibi görünüyorsa görsel hatadan dolayı irislerin bum olmasın :D

Whiterainbow bunu beğendi.
  7. İşin kötü yanı eğer öyle bir durum varsa bu durumu rapor etmeyip yararına kullanmaya çalışan insanlar olacak irisleri patladığında oyunu kötüleyecekler :eek:

8. Etkinlik bitti şüphelenipte supporta yazmayan kaybeder.

9. Neyse arkadaşın patlamasını ve yetkili birinin gelmesini bekleyelim sonucu çevremizdekilere yayarız :)

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Etkinlik süresince İrisleriniz hasar almamıştır.Oyunda bu konu ile sorun yoktur.

Ayrıca kurallar gereği Forumda alt alta yazmanız uygun değildir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.