Bug / Oyun hatasi İrislerim patladı yardım...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►LΛZ◄►CΣVΛT◄►61◄ tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler kolay gelsin benim irislerim patladı cpu takılı olduğu halde 2 gündür supporttan cevap bekliyorum ve hala cevap gelmedi yardımcı olabilir misiniz ?. birkaç arkadaşın irisleri patlamıştı geri gönderildi benimkinide geri gönderebilir misiniz ?. teşekkürler hayırlı ramazanlar.

2. Tam hatırlamıyorum kısaltması TGC galiba buna üye olanların droitleri patlayınca 1 seferliğine geri veriyorlar.

Eğer sorun oyunda ise support gerekeni yapabilir.

3. hocam yazıyorum 2gündür cevap yok

4. TGC üyesiysen verirler değilsen vermezler

5. valla olalım artık hacım ya daha bu pazar 3m uri çektim gemiye

6. HOCAM SADECE BU PAZAR İRİSLER PATMADAN ÖNCE 3M URİ ÇEKTİM 7-24 ONLİNEM YANİ VERİN Bİ ZAHMET 3 TANE GEMİ OYNUYORUM 2 TANESİ SIRALAMADA BİRİYLEDE SAVAŞIYORUM SAVAŞTIĞIMIN İRİSLERİ PATLADI ŞİMDİ BEN BU OYNA HAFTADA 5M URİ ÇEKİYORUM TOPLAM GEMİLERE KREDİ KARTI EXTRELERİNDE GÖZÜKÜR YANİ 6 YILLIK OYUNCUYUM GEMİ TGC DEİLSE VERİLMİCEK Mİ ŞİMDİ YANİ ?. Kİ TGC ŞARTLARINI OKUDUM KESİN OLMAM LAZIM.

7. Merhabalar;

Öncelikle mesajınızın tamamını büyük harfle yazmanız forum kuralları gereği yasaktır.
    TGC üyeliği otomatik olarak sistem tarafından atanıyor ve eğer TGC üyesi iseni supporttan bunu öğrenebilirsiniz
    Ayrıca Keskin Fm mizin dediği gibi süreklli aynı mail atmayınız 1 mail atın bekleyin size cevap verilecektir.

İyi forumlar.

8. tamamda modum 3 gün oldu ya hala dönülmedi gemim tgc üyesi mi diye sordum ona da dönülmedi ?.

9. Merhabalar;

Size otomatik olarak gelen mailde ticket(bilet numarasını)kopyalıp supporta bu şekilde tekrar mail atın.Yoğunluğa bağlı olarak geç vevap veriliyor olabilir ama sabırla beklememiz gerekiyor

İyi forumlar.

10. TGC üyelerine özel support var eğer TGC üyesi olsaydınız şimdiye kadar cevaplanması gerekirdi.

11. *BOZOKLAR*

*BOZOKLAR* User

supporta atılan mesajlara çok geç cevap veriliyor artık görev yapan kişi sayınız azaldıysa bu mevkilere yeni kişileri getirirseniz iyi olur oyuncular mağdur olmasın

12. Merhaba ,

Forumda bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef. Uygun bir zamanda tekrar support ile iletişim kurmayı deneyiniz. Çünkü hesap inceleme yetkisi support'undur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.