Bug / Oyun hatasi İrislerim Patladı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Qυαѕм tarafından 15 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Qυαѕм

Qυαѕм User

Leonovla takılıyorum. bir konfigürasyon ambar genişletme var, diğerinde diroit tamir cpu var. Sıralama da 20. olan adam bana sıkıyor, ona eyvallah. Ben bu adamdan bir şey yapıp kaçıyorum, portaldan atlıyorum. Ölmediğime sevinip, diroit tamir cpu olmayan konfiye geçiyorum tamir etmek için. Portaldan atladıktan yaklaşık 10 saniye sonra, tamir olmaya çalışırken portalın içinden ucb-100 mermisi çıkıyor, bana 85k vurup beni öldürüyor. Bu yüzden 7 irisim gitti. Olaydan 2 dakika sonra alınmış bir speedtest görüntüsü; [​IMG]
    Benim sizlerden bir şey beklediğim yok, supporta başvur diyeceksiniz, her zaman aynı mesajı alıp kanser olmak istemiyorum. Koskoca şirket ticketlara bakacak 2 tam zamanlı adam tutamıyorsa bu da Bigpoint'in ayıbı, aç gözlülüğüdür. Glitch kesinlikle yok, portaldan atladığımda haritada ki npcler hareket ediyordu, yanımda ki adam npc kesiyordu, sıkıntısız çatır çutur hemde. Ne yapmalıyım ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Anlık olarak oyunda sorun olmuş olabilir veya internetinizde anlık düşme yaşanmış olabilir. O an ne yaşandığını bilemeyiz.Sizin şuanda yapmanız gereken şey eğer daha önceden droidleriniz patlatıp supporttan almadıysanız, şuanda başvurup patlayan droidlerinizi geri almaktır.

Keyifli Forumlar

Qυαѕм bunu beğendi.
  3. Qυαѕм

Qυαѕм User

Cevabınız için teşekkür ederim, supporta olayı anlatıp irislerimi istedim. Tahminen ne kadar zamanda dönüş yaparlar bana? Bir de olay sonlanana kadar konu açık kalırsa iyi olur, sonlandığı zaman kapatmanız için istekte bulunurum.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sorun değil, istediğiniz zaman söylersiniz.

Ne zaman dönüş yapılacağı hakkında bir tahminim yok, yoğunluğa bağlı çünkü fakat en geç 48 saat içerisinde sizinle iletişime geçilecektir.

Keyifli Forumlar

5. Qυαѕм

Qυαѕм User

Diroitlerim patladığı zaman, o an 2 tane iris birleştirdim. birde üstüne 5 adet flax aldım. Bu durumda iade hakkımı kaybetmem gibi saçma bir kural gerçekten var mı?

6. anakin5555

anakin5555 User

flaxlarını satman gerek

Qυαѕм bunu beğendi.
  7. Qυαѕм

Qυαѕм User

Satıp tekrar ticket attım ve oyunu kapattım, umarım bu sefer geri verirler.

anakin5555 bunu beğendi.
  8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sattıysanız sorun çıkacağını sanmıyorum.Beklemede kalın.

Keyifli Forumlar

Qυαѕм bunu beğendi.
  9. Qυαѕм

Qυαѕм User

2. cevapta da aynı şeyi söyledi. Verilmeyeceğini, bu olaydan hemen sonra supporta başvurulması gerektiğini, bu arada hiçbir satın alım veya satış yapılmaması gerektiğini belirtti. Başka bir fikriniz var ise lütfen söyleyin, gerçekten böyle bir kural var mı? Yoksa yine DarkOrbit'in oyalama politikası mı? Yok alım satım yapmamamız gerekiyormuş, yok öyle yok böyle.
    Support denen pek yetkili, her yere eli uzanan merci girip benim gemimin kayıtlarına bakamıyor mu? Kaldı ki ben ona ille de 7 irisi de alacağım, diğerlerinin de montaj eşyalarını iade istiyorum demedim ki. Satın aldığım flax diroitlerini sattım, tekrar mesaj attım.
    İrisleri patlayan ben yerine bir sıralama hesabı olsun, hele de TR3'te pek imtiyaz sahibi birileri. Adamı sabaha kadar bottayken kestik, üzerinden geçtik irislerini patlattık. 2 saat ya, 2 saat sonra yine geliştirmeleri bile tam olan irisleri geldi hesabına. Bize sıra gelince mi teknik ve kural işlemeye başlıyor.

Kaldı ki bunları almak için benim istemem değil, sizin zorla vermeniz gerekiyor. Yıllarca bu forumda olsun, oyun oynarken tanıştığım çevremden olsun hepsi supporttan yakınırdı. Bende pek işim düşmediğinden bilmiyordum, o kadar abartmayın derdim.
    Yazıklar olsun, ben insan gibi derdimi anlatmak için olayın nasıl geliştiğini yazdım. Support masasına oturttuğunuz arkadaşın Türkçe'sinin kıt olduğunu ben nerden bileyim? Sizden kaynaklı bir hata dedim, adam 3-3ten 3-2ye beni öldürdü dedim. Takıldığı tek yer benim bu olay olduktan sonra 2 Iris 5 Flax almış olmam. Onları sattık, tekrar ticket attık. "Hem teknik hem kural olarak bu şekildedir" dedi ve konuyu kapadı.

Sizden son isteğim, lütfen yetkili birime gerçekten böyle bir kural var mı yok mu sormanız. Ondan sonra konuyu kilitleyebilirsiniz, ama lütfen kilitlemeden önce böyle bir saçmalık olup olmadığını sorun.

10. kardeşim dediğin gibi porttan atlayınca anlık bir düşme olurda geminin portta kalması lazım değil mi bu durumda... ben gemiyi portta görüyorum megerse gemi almış başını harita turana çıkmış sonra kimin sıktıgını görmeden boştan yere patlıyoruz

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Ben burdan bilgim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım.Size en net cevabı support verecektir ki vermişte.Açıkçası bu durumda benim yapabileceğim birşey kalmıyor.Konuyu açık bırakabilirim gören diğer görevliler bakabilir ama dediğim gibi support en yüksek mevkiidir onun kararı her zaman geçerli olacaktır.

Keyifli Forumlar

12. anakin5555

anakin5555 User

keşke hiç ekstra droit almasaydınız.

13. doğrudur böyle bi kural vardır , ben de bu yaz başında patlattım hepside levelliydi :D pek güçlü olmasamda dişimden tırnağımdan arttırarak level basmıştım bekledim diroitsiz sap gibi günlerce :D 1 haftayı az geçerekten dönüş yaptılar , sabrım taşmışdı diroitleri almıştım . Dönüş ise olumsuz oldu gerekçe olarak diroitleri almam gösterildi :D böyle bir kural olduğunuda biliyordum . Üstelik patlayınca isteme olayı da 1 kere değil bildiğim kadarıyla 3 ayda 1 veya yılda 1 gibi bir olayı var . Tekrar başınıza gelirse aklınızda bulunsun ticket atın diroit almadan bekleyin :D .
    Keyifli forumlar

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Açıkçası bu durumda elimizden gelen birşey bulunmamakta, üzgünüm.Konuyu kilitliyorum.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.