irislerim patladı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ımlost tarafından 21 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ımlost

ımlost User

16 seviye irislerimin 6 tanesi patladı apisim ve zeusum duruyor forumda support bi kereye mahsus irisleri aynı geliştirme ile iade ediyormuş diye yazıyor supporta mesaj attım irislerle ilgili şimdi ben yeni iris alıyımmı ihaleden yoksa supportumu bekliyim?

2. Supportun cevabını beklemeniz daha iyi olacaktır .

ımlost bunu beğendi.
  3. Sakın alma kardeşim 4 keredir supporta yazıyorum şuan bana yazdıkları cevap şu;
    " Merhaba,

İrisleriniz patladığında destek ekibine bilet gönderip beklemelisiniz. Tekrar kendiniz iris aldığınızda iade gerçekleştirilemiyor.

Saygılarımla"

direkt olarak supporttan gelen mesajı bekle. Ben şuan irisleri satıp bir daha başvurmayı deneyeceğim.

ımlost bunu beğendi.
  4. ımlost

ımlost User

5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Evet, support bir defaya mahsus patlayan irislerinizi iade ediyor. Bu fırsattan daha önce yararlanmadıysanız support ile iletişime geçiniz, onlar size yardımcı olacaklardır. Ve Lütfen bu süre zarfında İris veya Flax droidi satın almayınız, aksi durumda iade gerçekleşmeyebilir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ocak 2019
    _ALPHA_ ve .Paradoks. bunu beğendi.