İrislerim Patladı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M.Mustafa tarafından 19 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. M.Mustafa

M.Mustafa User

Supporta irislerimin patladığını ve iade edilmesini isteiğimi söyledim cevap alamadım 4 5 gün oldu fakat cevap yok crediyle yeni iris aldım umudumu kesimmi yoksa beklimmi çünkü gemim 4 5 defa buga girdi zor çıkardım gemide tamir cpusunu eksik etmiyordum cevap gelirmi yoksa irisleri almaya başlimmi ?

2. 1 tane aldıysan çooooktan hakkını kaybettin :(

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Patlayan İris, Apis ve Zeus diroitleri yalnızca bir kereye mahsus iyi niyet göstergesi olarak iade edilmektedir. Fakat bu iadenin gerçekleşe bilmesi için patlayan diroitler yerine yenisinin alınmamış olması gerekmektedir. Siz iris almış olduğunuz için iade alamayabilirsiniz, ayrıca Support cevapları iş yoğunluğuna göre gecikebilmektedir. Arkadaşlarımızdan size cevap gelene dek herhangi bir ikinci bir işlem yapmadan beklemenizi öneririm.

İyi forumlar.

4. M.Mustafa

M.Mustafa User

teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz yeni irisleri almakla meşguldum konuyu açttığımı unutmuşum

5. sayın adminim bişi sorucam yutuba artemis darkorbit yazın izleyin orada sayın artemis admin 3 ayda 1 ,senede toplam 4 kere irisleri geri alma hakkımızın olduğunu söylüyor artemis söylüyorsa dorudur ama kuralmı deişti bence bu konuda bir açıklama yapılmalı ya siz yanlış bilgilendiriyorsunuz bizi yada artemis ?

6. Aynen videoyu şimdi bende izledim. Yılda 4 defa alma şansımızın olduğunu kendi söylüyor.

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz video 2016 tarihli bir videodur ve teknik bir hata nedeniyle yaşanması durumunda olduğu belirtilmiştir.
    Artık patlayan droidlerinizi Support Ekibi ile iletişime geçerek yalnızca 1 kez alma hakkınız bulunmaktadır. Bu da takım arkadaşım Manitu'nun belirtmiş olduğu gibi patlayan droidlerinizin yerine yenilerini almama şartı ile birliktedir. Bu kural değişikliği sonrasında patlayan droidlerinizi Support ile iletişime geçerek geri almışsanız tekrar yaşanması durumunda geri almadan faydalanma gibi bir hakkınız bulunmamaktadır, bu nedenle dikkatli olmanızı öneririm.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.