İrislerimi dikkatsizlik sonucu patlattım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zææro tarafından 23 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zææro

Zææro User

Patlayan irisleri geri alabilir miyim. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Support a yazdım geri dönüş alamadım hala.

2. irislerin geliştirmeli değilse ve zeus veya apis patlamadıysa bu hakkını şimdi kullanmasaydın bence ilerleyen zamanda olur da +16 seviye diroitlerin patlarsa onda kullansaydın hakkını

Daha önceden patlayan irislerini almak için başvurduysan verilmeye bilir.İlk defa başvurduysan verilir irislerin sadece biraz bekle(2-3 gün)

Patlayan irislerin yerine yeni iris alma aldıysan da vermezler

3. Zææro

Zææro User

teşekkür ederim bilgilendirmen için .

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Destek birimi bir defaya mahsus patlayan irsilerinizi aynı şekilde iadesini yapıyor. Daha önce bundan faydalanmadıysanız irislerinizi geri alabilirsiniz. Yalnız size geri dönüş sağlanana kadar başka driot almayınız, aksi halde irislerin iadesi gerçekleşmeyebilir.

İyi forumlar.

Zææro bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.