İrislerin leveli hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mm2001ddss tarafından 19 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mm2001ddss

mm2001ddss User

Bu irislerimi daha yeni yükseltmeye başladım ilk yükseltmede pek bir etki yaratmadı kalkan a baktım onda da bir oynama yoktu ilk level etkisi olmaz diye düşündüm ve 5.seviyeye kadar yükseltim fakat hala bi fark yok sebebi nedir acaba veya bi levelden sonramı etki gösteriyor?

Emi0666 bunu beğendi.
  2. Emi0666

Emi0666 User

Seviye 1 ile 10 arasında %9 kalkan %3.6 hasar farkı var daha dikkatli bakmalısın bence kanka :D

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Vermiş olduğu hasar etkisini tam olarak anlamanız ilerleyen oyun deneyimlerinize göre değişecektir. Ancak kalkan puanlarında bulunan değişikler kendini ifade etmesi gerekmektedir. Aksi bir durumda hesap yapmanız halinde bir etki olmadığını düşünüyorsanız; İrislerinize 1 adet geliştirilmemiş kalkan jeneratörü takınız oyun içerisindeki destekleriniz ve Zenginleştirme> Güncelleme bölümünde yapmış olduğunuz beslemeniz ile ekran fotoğrafı atmanız durumunda size daha iyi yardımcı olabilirim.

İyi Forumlar.

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi ilk başta her lazerin hasarları sabit değildir değişkendir. Yani 150 yazıyor diye her zaman 150 vurmuyor. Net bir bilgi yok ama anlaman için örnek yazabilirim. :)
    1 adet LF-3 > Hasar 150 :
    Minimum 130
    Maksimum 150
    Ortalama yani genel olarak 3 aşağı 5 yukarı 140 civarı vuruyor diyebiliriz.

Böyle olunca minimum hasar ve ortalama kısmı daha fazla denk geliyor maksimum hasar'da lazer isabeti orarını arttıran arge - uçuş düzeni - tasarım vs varsa ona göre + onların oransal etkisine göre yükseliyor.

Bariz etki bana göre en az 10 seviye civarı fark edilmeye başlıyor. Çünkü oyunu oynarken herşeyi bırakıp kimse sırf hasarı takip etmiyordur. :D Veya bütün lazerleri çıkart gemiden ve tek lazerle ne bileyim x-2'de portal civarında lordaki imha et ve hasarları gözlemle o zaman hasar değişimlerini azalma - ortalama ve maksium yani 150 hasarı daha iyi fark edersin. :D