İrislerin Tamirini Cpu'ya Bırakan var mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet arkadaşlar forumda okudum okudum birçok arkadaş cpu'nun tamir etmediğini söylüyo bende güvenemedim. Kendim tamir ediyordum dalgınlık işte unutmuşum patladı hepsi. Şimdi bana kesin cevap lazım. Gerektiği gibi konuluunca yani bütün irislerin hasarı sıfır olduktan sonra cpu'yu koyuyoruz doğru olanı bu. Peki daha sonra baktık irislerin hasarı 98 olmuş içimize kurt düştü tamir etmezse diye. Biz tamir edersek bozuluyomu sistem.

2. tabutçu99

tabutçu99 User

benim 8 iris patladı ole

3. benimde patladı işte güvenemiyozmu bu cpu ya yani

4. Ben tamir cpu kullanıyorum şu ana kadar bir sorun çıkarmadı 2 konfigürasyona da tak ve sürekli içinde kaç tane kredi kaldığını kontrol et sorun çıkarmaz diroitlerin patlaması sistem değil oyuncu hatasından kaynaklanıyor.

mahir_527 bunu beğendi.
  5. Hidrata

Hidrata User

terminatöre katılıyorum 2007 den beri cpu kullanıyorum ve daha hiç droidim patlamadı ama düzeni hiç bir şekilde bozamadım

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Gün içinde sürekli CPU çıkartıp diğer gemilere taşıyorum. Taktığınızda illaki hasar 0 olmalı gibir birşey söz konusu değildir. Ellede tamir edilince sistem bozulur gibi birşey de yoktur. Aylardır bu sistemi kullanıyorum elle tamirlediğimi hatırlamıyorum. Hasarı sıfırlamadan sürekli CPU farklı gemilere yerleştirmeme rağmen. Eğer CPU takılı iken diroitleriniz aptladı ise support ile iletişime geçebilirsiniz. Dikkat ! CPU her iki slottada takılı olmalı ve yeteri kada rhakkı bulunmalıdır.

Keyifli Forumlar

7. Kardeş kullanan var mı diye sormuş evet ben kullanıyorum ve hiç bir hata ile karşılaşmadım.

8. bence guvenme benimkiler oylle giti

9. Vallahi eğer önlemini alırsan bir sorunla karşılaşmazsın kardeşim, ben öyle diyeyim.

10. Merhaba ,

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Eğer CPU'nun tamir için kaç kullanımı kaldığını ve diğer gerekenleri kontrol ederseniz bir sorun olmayacaktır. CPU var diye kaç tamir hakkı kaldığına bakmıyorlar ondan sonra iris patladı. CPU sınırsız değil ki belli sayıda tamir yapıyor ve uridium gerekiyor.

İyi forumlar.

11. Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı ama sürekli kontrol ediyorum kaç hakkımın kaldığını , bir de tavsiyem eğer tamir hakkın 8 in altında kalmışsa yenisini al ticaretten 1 M bassan gelir

12. ne olur ne olmaz diye ben kullanmiyorum el ile yapmak en iyisi bana göre :)

13. konu kilitlenebilir cpuyu gine eksik etmiycem ama sık sık kontrol edicem 90 larde görürsem tamir edicem :D herkese teşekkürler

14. -yeter123-

-yeter123- User

Diğeri %98'de tamir ediyor değil mi?

15. valla bi kaç yerde okudum bende hasar 0 iken cpu yu takın diyorlar ama ben emin olamadıgım için kendim elle tamir ediyorum %98 de tamir edildiğini söylüyorlar ama neme lazım irislerimi hele de apis ve zeusumu riske atmak istemem :D

16. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.