Irismi Petmi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Arkadaşlar kafama çok takıldı sorayım istedim. 1 iris 7 flax 11 lf3 gerisi full lf2 ort. 2.8k atışım var golideyim hız elit full kalkanlar 3 bo2 gerisi bo1.Ekipman eksiğim var biliyorum kalkan veya lf3 doldurmak ayrı bir plan onları en sona bırakıcam.Hesapta 30k var eğer iris alırsam 24k gidicek ama lf3 dolucak.Ama pet almak istiyorum, nedense kafama çok yattı.Biraz yatırım yapıp pet alsam onuda doldurmaya başlasam sizce nasıl olur ?

2. Merhaba ,

Pet almakla bitmiyor iyi verim alabilmek için en az 8 seviye yapıp 3. seviye modül + protokol almaya hakkınız olması gerekiyor. Bunun içinde epey tp gerekiyor. Ayrıca Kamikaze , Radar protokolü v.b. derken maliyetli oluyor.

Fakat diğer üyelerimizden gelecek yorumları bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

.SİHİRBaZ. ve ((AlpCan)) bunu beğendi.
  3. Ancasin

Ancasin User

Pet bir yerden sonra zaruri ihtiyaç ama sana şuan iris daha çok lazım. Modumuzun dediği gibi içi boş pet de bir işine yaramaz.

((AlpCan)) bunu beğendi.
  4. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

2.8 atıyorum acaba 1 iris alıp 2 de lf3 koysam 3k atarmı ?

5. Ancasin

Ancasin User

Atar

((AlpCan)) bunu beğendi.
  6. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Boş gemiye petin yararından çok zararı dokunur gemiyi adam akıllı hale getirip kapı yapmaya başlamadan pet alma geminin eksiklerini kapat tavsiyem.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.