iron

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve §UPΣЯИΛŦUЯΛL tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eğitim arenasında maç kazanınca iron tasarımı geliyomuş ben 2 maç kazandıgım halde gelmedi sıkıntı nedir ? nasıl alıcam acaba

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

TA da derece yapıldığında bu teklif size sunulacak galiba elimizde tam olarak net bir bilgi bulunmamakta.

İyi forumlar

3. TA sonuçlarına göremi veriliyor iron goliath? Nedir aslı astarı, başka tasarımlarda gelecek deniyor ne zaman yapılır açıklama merak ediyoruz.

4. maç kazandık işte derece yaptık ama vermedi diyorum cevap bekliyorum

5. US forumunda araştırma yaptım ve cevabı aldım. TA sezonunda sıralama yapanlara verilen tasarımlarmış.İlk 3 sıralamaya giren younculara (altın, gümüş, bronz) verilen 3 farklı derece tasarımı. Daha önce biri doğrumu diye konu açmıştı bilgi yok diye kapatılmıştı. İnternette rasimleri mevcut arkadaşın attığı iron tasarımı (yanları beyaz) sanırsam gümüş madalyaya tekabul ediyor çünkü gümüş için ayrı bir tasarım yok yalnız 3 adet tasarım var. Gold için (aynı tasarım yanlar beyaz değil sarı neonlar ile süslenmiş) 1. sıra, bronze (aynı tasarım ama yanlar beyaz neon yerine kiremit rengi ile süslenmiş) 3. sıra oyuncularına verilecek. Yalnız cevap bulamadığım bu sezonlar ne zaman başladı ne zaman bitti/bitecek. Ne aralıklarla tekrarlanacak. Tasarımların özellikleri yok madalya gibi sadece görünüş amaçlı ve yazana göre satışa sunulmayacak. Ve tasarımlar kalıcı mı yoksa biri sizi geçerse ona mı veriliyor bilemiyorum.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Lütfen konu açmadan önce sorunuzun cevabını forumda arayabilirsiniz.

Yeni düzenlenen TA ile ilgili bilgiler geldiğinde duyurular bölümünde yayınlanıcaktır. Lütfen beklemede kalalım ve forumu takip edelim.

İyi Forumlar.

7. şimdi iron diye bi sayfa oyun ekranında gözüktü ama 2 tl olarak satılıyo millete beleş geldide bana niye paralı yoksa diğerleri parayla aldıda bizimi yiyo anlamadım

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sıralama durumuda var 1. 2. ve 3. olanlara ücretsiz geliyor olması lazım.

İyi Forumlar.

9. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Ben maç kazanınca bana yanda Demir Dev çıktı oraya tıklayıp 2 TL ücret ile alabilirsiniz diyordu arkadaşlar sizede yakın zamanda çıkar ama bilemiyorum sıramayla bir ilgisi varmı

10. konu kitlenebilir.

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

BURADA etkinlik hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.