İroni mağduru :))

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ____ACIMASIZ____ tarafından 6 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese iyi forumlar..

Bundan yaklaşık bir buçuk sene önce biri ben lordakium keserken beni kesti.Ve chatte gel vs atalım yazdı bide. Sorun şuki adamın gemisi full ve kamufulajı tutmasından x4 rsb sıkmasından flan belli bişeyler kullanıyor. Çokça cubide kendi kendine kasılırkende gördüm. Adam bütün hileleri kullanıyor gemisi full ben zavallı lf3lerini yeni fullemiş 8. irisi almaya kasıyorum gelip benimle uğraşıyor.
    Bide adama hileyle fullemişsin garibanla uğraşıyorsun bumudur yani dedim.Adamda sen hilesin ben değil cevabını verdi pişkin pişkin :) Ve bende şunu yazdım ironi için
    [<< --------- evet burdan itiraf ediyorum bot kullanıyorum sonra tutucu var otamatik işaretliyor bide karıştırıcı var rsb x4 karıştırıyor :D>>-3. parti yazılım kullanımı]

''
    Gemi full lf3 8 iris :) supporta yazdığım zamanda hile kullanmak yasaktır chat banı kaldırılmıcaktır diyor :) hayır yazıyorum abi hile kullanmak yasak tamam . incele gemimi hile varsa kapat gemiyi ozaman.:)
    Haksızmıyım arkadaşlar yorumları alalım :=)

TNG ve titans___ bunu beğendi.
  2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Supportun ve chat adminlerinin verdiği cezaların çözüm yeri burası değildir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.