İsabet Şansı Bilgisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NoName45_ tarafından 20 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NoName45_

NoName45_ User

Herkese merhaba, -%4 lazerlerde isabet şansı ve +%16 dp modülüm var orcus gemisi için, bildiğiniz üzere bu değerler ikiyle çarpılıyor bu gemiyi kullanırken.

Başlarda -%8 isabet şansı beni çok engellemez diye düşündüm ve seve seve kullanıyordum modülü ama benim bildiğim %8 bu %8 olamaz.

Özellikle bugün yaptığım atışlarda her 10-20 atışta bir en az 2 sefer ve hatta bazen 3 sefer ard arda miss atıyorum. Ki o 10-20 atışın içerisinde de tek tük miss'ler de gözüküyor.

Bir yetkili veya bu yüzde konusunda bilgisi olan bir arkadaş beni aydınlatabilir mi?

(Not: Ayarcı argem full bu arada)

2. Aliens

Aliens User

Şimdi normal bir gemi ile Tyrannos Centirion arasında vuruş testi (maksat vurulan değerler değil, isabetli vuruşlar.) yapın. Sonra demek istediğimi anlayacaksınız. %8 vuramama olasılığı yüksek bir değerdir, kullanmamanızı tavsiye ederim. Ayrıca oyuncu gemilerinde %12 Yanıltma Manevrası olduğunu, her türlü istatistik arttırıcıya rağmen yinede miss vurma şansınızın olduğunu da unutmayın. Ar-Ge'ler tamken bile miss vurma şansı varken üstüne -%8 İsabet Olasılığı ciddi bir düşüş meydana getirecektir doğal olarak.

NoName45_ ve .Paradoks. bunu beğendi.
  3. 2-3 miss çok iyi bir rakam ben 9 saniye boyunca miss atıyorum Ayarcı full :)

4. oben

oben User

malzemen bolsa hedef yardımı aç kullan gitsin yoksa kullanma.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  5. NoName45_

NoName45_ User

Oyuncu gemilerine vurmayı hiç denemedim açıkcası, hep npc'lere vurmuştum, oyuncu gemilerine vurmayı bile denemem o halde npc'de böyle ise :D Ayrıca açıklamanız için de teşekkür ediyorum, anladım asıl olan olayı :)

Ebedi kapıyı yaparken kullanıyorum o gemiyi şu an (hararet saatinde) bazı yerlerde özelliği çok iş yapıyor, o yüzden :D ama dediğinizi de deneyebilirim mantıklı o da.

Bu nasıl olabildi :D Karşındaki adam PLD-8 mi attı acaba diye videoda roket aradım :D

6. Bu hep böyle , 8 iris kesemiyorum. Hasar da düşük zaten . Supporta yazıyorum gayet normal diyorlar.. 17 PRom 17 LF4.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuncuların Tyrannos Centurion tasarımını tercih etmelerinin en önemli sebeplerinden birisi de isabet şansından dolayıdır.
    Orcus gemisinde ise bu önemli olan avantajı negatif yönde harcayacaksınız. Savaşlarda ciddi etkisi olacaktır. Kendi ArGe puanınız full olsa da karşınızdaki oyuncunun ArGe puanları da önemli olacaktır.
    Bence de yerinde bir hasar Full Pro ve geliştirmelerinizi tamamladıktan sonra hasarınızı tekrardan gözden geçiriniz veya kendi hasarınızı da bonuslar ile birlikte hesaplayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. NoName45_

NoName45_ User

Açıklamanız için teşekkür ediyorum modum, konu kilitlenebilir

9. Viraaa

Viraaa User

ya modum yeri degil ama bi sorum olucak.bu obsidyen kutulari 3 aydir guncellenmiyor.bu konu hakkinda bilginiz varmi?

10. sana ufak ama eski bir taktik kardeşim dene bak gemide lazer bölümüne 1 tane lf3 koy gerisi varsa full pro olsun bu şekilde biraz yaratık kes oyuncu kes denemeler yap yani lazer atışları bak bakalım degişme var mı birde sıfırdan konfi diz

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir.
    Obsidyen kutularına içerik güncellemesi geldi. Ancak henüz duyurusu yayınlanmadı.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.