İşaret

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ™ßß_K€SKİN™ tarafından 3 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar bu birkaç defa başıma geldi.Ben kamufle sinekle 4-3 te kutu toplarken çok uzaktan işaretliyorlar.Daha bugün üst üste 2 defa oldu ben sol üst portalın orda kutu toplarken mini mapte orta portalde 2 kırmızı noktayı gördüm direk benim olduğum yere geliyorlardı biri lightning vega diğeri tam emin değilim ya tortu ya pusat ama öyle bi hızdıki full hız sinekken o farkı birkaç saniyede kapattılar.Dahası yolun yarısında daha ekranda bile gözükmeden bana sıkmaya başladılar ve bu adamlar botta değildi bildiğin rütbeli adamlardı.Bu nasıl oluyor açıklayabilir misiniz.Pusatın yeteneği falan mı?

Son düzenlenen: 3 Mart 2019
  2. Pingin olabilir. Bende de oluyor o. Mesela 1-8 üssündeyim, haritanın öbür ucundan StreuneR sıkıyor. Birkaç saniye sonra "Bağlantın koptu." ibaresi geliyor.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Anlık bir lag sorunu yüzünden böyle bir durum oluşmuş olabilir. İlaveten Şimşek Veganın özel yeteneği gemiye kısa sürede büyük bir hız avantajı sağlamaktadır.

Sizden bir ricam eğer bu durum ile tekrar karşılaşırsanız, video görüntü almaya çalışın ve bunu support ekibine iletiniz.

İyi forumlar.