+ İşareti Eğitim Arenası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 19 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Önceden de bunu sormuştum bir yanıt alamamıştım bu nedir? Gördüğünüz gibi + işareti var ve kalkan gibi bir şey çıkıyor.

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bu aegis gemisinin yeteneğinden birisi.Bunu kullanınca kalkanın belli bir süre ekranda gördüğün gibi 15 bin doluyor...

3. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Aegis olan benim diğer gemiyi soruyorum
    Farketttiyseniz kırmızı bir artı işareti var ve insta kalkanı gibi birşey oluştu. Ve yaklaşık 40-45k falan vuruyordu

4. o teknoloji fabrikası dostum bir teknoloji

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kullanıcı enerji transferi teknolojisi kullanıyordur ve artı işareti şeklinde bir efekt oluşmaktadır
    Enerji transferi
    Enerji transferi sayesinde lazer ile verdiğin hasarın % 10 oranı DP'ye çevrilir ve senin gemine verilir.

6. bu teknoloji fabrikasında inşa edilen bir özellik aynen şöyle: Enerji transferi sayesinde lazer ile verdiğin hasarın % 10 oranı DP'ye çevrilir ve senin gemine verilir

7. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Bunu arıyordum bende :) Teşekkürler konu kilitlenebilir :)

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.