İşaretleme Düzeltilmedi ve Citadel Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve desperado*47 tarafından 14 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şamandıra ve NPC işaretleme sorununun düzeltildiği duyurulmuştu ama gel gör ki bu sorun devam ediyor.. Ayrıca Citadel sorununa da acilen bir çözüm bulunması gerekiyor. Adam bile bile çatlayın patlayın dercesine yeteneği kullanmaya devam ediyor! Çok af edersiniz ama ben hayatımda bir insanın anasın bacısına gelmişine geçmişine bu kadar küfür ettiğimi hatırlamıyorum. Adamı uyarmamıza rağmen "Bir şey olmaz küfür edin" diyor. Ben bu kadar vurdum duymaz birisini görmedim. Adam resmen küfür yemekten zevk alıyor. Bu şekilde yaparak etkinliği güzelce yapmamızı engelleyen terbiyesiz karakter yoksunu oyuncuları defalarca şikayet etmemize rağmen henüz bir sonuç alamadık. Lütfen en kısa zamanda acil bir şekilde bu soruna bir çözüm bulunsun.

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Oyunculara, oyun içinde yaptıkları şeylerden ötürü, küfür ediyorsanız onlar değil bence asıl terbiyesiz olan sizsiniz. Bahsettiğiniz sorun iletildi.
    Forumda bu şekilde üslupsuzca konuşmanızdan ötürü gerekli cezai işlem uygulanmış ve konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.