işaretleme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum gemim shaperth 4-5 te uber görevi yaparken düşman golinin beni işaretlemeye çalıştığını fark ediyorum adamı büyük haritada gördüğüm an yaratığın etrafında dönmeyi bırakıp kaçmaya çalışıyorum ama ne küçük haritada nede büyük ekranda hiç biyeri işaretleyemiyorum.gemim olduğu yerde kalıyor adam gelip evire çevire kesiyor :) şimdi vereceğiniz cevaba cevabımı şimdiden söyleyeyim supporta yazdım böyle bisorun yaşadığımı ama henüz bi cevap gelmedi ben sadece merak ettim bu bi oyun sorunumu bi bilginiz varmı benim gibi bu sorunu yaşayan varmı eğer oyun sorunuysa amenna düzelmesini bekleriz ama değilse demekki adamlar yapacağını yapıyor demektir.yani npc keserken bi sorun olmazken adam haritama girdiği anda ne büyük nede küçük haritada hiç bir yeri işaretleyemiyorsam ne demem gerekiyor support ne dicek siz ne diceksiniz bilmiyorum modum.

2. O sorunu bende defalarca yaşadım (netim ve bilgisayarım mermi gibi hızlı) benim görüşüm oyun sorunu değil ama yapacak bir şey yok

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Genelde net kopmalarından kaynaklanıyor net geçmişi çerezleri düzenlı bi şekılde temizler isenız
    sorun ortadan kalkacaktır

Keyıflı forumlar

4. Net kopmasıyla alakası yok modum sanmıyorum benimde başıma geldi adam saldırmaya başladıgı anda hareket edilmiyor kücük haritada tıklanmıyor oldugun yerde kalıyorsun

5. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum arkadaşlara katılıyorum net kopması çerez dns önbellek felan değil benim netimde hızlı ayrıca bilgisayarımdan bahsetmek istemiyorum çünkü ayıp kaçar.bilgisayarım hakkında söyleyeceğim tek şey ben pc mi sırf oyun oynamak için seçtim.anakartından ekran kartına işlemcisinden remine kadar hepsi oyun için.ayrıca oyuna girmeden dns çerez ön bellek nevar ne yoksa temizliyorum.net kopmasına gelince onun nasıl bişey olduğunu biliyoruz modum net gittiği zaman gemini istediğin yöne hareket ettirirsin ama herşey durur npcler diğer gemiler durur ama senin pc nde durur o sırada npcler gemiler sana sıkmaya devam eder ama sen göremezsin biraz sonra yeniden bağlan der yeniden bağlandığında kesilmişsindir npc tarafından.bunu herkes mutlaka yaşamıştır kapılardan tecrübe ederek konuşuyorum.ama benim netim gitmiyor yaratıklar adamlar sıkıyor kalkan dp gidiyor bunu görüyorsam demekki net gitmemiştir bugün 3. gün supporttan bi açıklama yok anlaşılan burdanda anlaşılabilir bi cevap gelmeyecek merak etmiştim acaba bi benmiyim diye demekki bi ben değilmişim acaba bilmediğim bişeymi var diye buraya yazıyorum sizden ricam net önbellek çerez dns modem reset gibi bildiğimiz hazır cevapları vermeyin onları zaten yapıyorum

6. viper1903

viper1903 User

diğre oyuncular pro açtığı zaman böyle bi sorun oluyo oyunda büyük ihtimalle sana saldıran işaretleme için pro kullanıyodur. bizede oluyo aynısı

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu sorun daha önce denenerek sorun olduğu anlaşılmış ve iletilmişti sorun düzeldi ama yine aynı sorun siz üyelerimiz tarafından bir kaç kere daha iletildi ve bizler yeniden ilettik şimdi tekrar iletiyorum umarım kısa zaman sonra düzelecektir gecikmeler olabilir şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.