işaretleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Gececi~34 tarafından 1 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gececi~34

Gececi~34 User

arkadaşlar çabuk ve seri bir şekilde diğer gemileri işaretleyip saldırmanın yolları nedir ?

2. iyi bir maus küçük haritadan mesafe hesabı ve el becerisi..

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Hızlı ve seri bir şekilde işaretlemede en büyük etken iyi bir maus ve el çabukluğudur,gerisi boştur..:))

iyi Forumlar.

4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Hızlı tıklayamıyorum,odaklanamıyorum diyorsan ******* kullanırsın
    Fakat ******* darkorbitte yasak olmalı
    Kısaca hızlı tıklama ve en önemlisi odaklanma

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Haziran 2015
  5. Oyuna tam odaklanmış bir şekilde el becerisi önemli. Ben genelde düşman kovalarken tıklayamıyorum kaçıyor :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Küçük haritadan takip ederseniz işaretlemeniz kolay olur.Aynı anda ateş etme tuşu olan Ctrl ye de sürekli basarsanız ateşe başlamış olursunuz.

Keyifli Forumlar.

7. Bence oyuncu mouse'ların makro tuşları kullanışlıdır bu konuda. Bu arada yeri gelmişken ,oyuncu mouse'larındaki makro tuşların kullanımı DO'da yasak mıdır ?

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Mausedeki tuşları kullanmak yasak değil.Oyuna dışarıdan müdahale edecek şekilde proğram kullanmak yasaktır.

Keyifli Forumlar.

9. Sağolun bu yorum içimi çok rahatlattı :)

10. Merhaba ,

Arkadaşlar Gamer yada Gaming denilen mouse'lardaki fonksiyonlar yasak değil. Sonuç olarak kendi özelliği o şekilde.. İllegal bir program - hile v.b. bir şey değil. Ayrıntılı bilgi için arzu edenler support'tan yardım alabilir.

İyi forumlar.

11. senberk99

senberk99 User

Bazilarinda oto isaretlmee var bundan kesin eminim ema atip kamuf aliyorum atmamis gibi kesiyo beni ayni adamlar ayni klan gb3 te mef klani biktik artik

12. Hayır oto-işaretleme değil. Protegit keserek alıştırma yaparak sen de hızlı tıklama-işaretleme becerisine sahip olabilirsin. Bunu profesyonel DO oyuncuları açıklıyor ....

13. senberk99

senberk99 User

Oto isaretleme!Ema attigim an bana tiklamak ... Protegitle alakasi yok hep ayni adam ve hep ayni klandaki adamlar oto isaretleme oldugu belli!!

14. Evet bu oto-işaretleme. Zaten yok demedim :/ ama bazı klanların tüm üyelerinin kullandığı bir gerçektir :( Hilesiz hurdasız oyun yoktur maalesef :D

senberk99 bunu beğendi.
  15. Merhaba ,

Bazı oyuncular zamanla el alışkanlığı ve deneyim kazanıyor. Fakat bazı oyuncular da çeşitli illegal program kullanıyor fakat tarama sistemi kesin olarak tespit ettiği zaman hesaplar süresiz kapatılıyor.

Forum üzerinden kesin öyledir yada böyledir demek çok zor. Hakkıyla oynayan oyucular mağdur oluyor ve bir çok sıkıntı yaşıyor bunun farkındayız. Ayrıca illegal programlarla ilgili elimize geçen her türlü bilgiye gerekli yere iletiyoruz.

İyi forumlar.

16. titans___

titans___ User

şimdi bu otomatik işaretleme yapan bir arkadaşım kaç senedir anırım bilmiyom gemisi banlandı daha doğrusu çok tanıdığım kullanıyor ben kullanmadım hala kullananlar var 5 adam porta dururken tek sıkışda hepsi bana sıkıyor bende başkası sıkarsa diğerlerine sıkıyom ama bu gece cmler kalkdıkdan sonra azalma oldu bunlarda neden se bu oyun botla savaşıyor savaşmak zorunda mecbur kimsenin babasının oyunu değil geçen sıralamada 1inciyken tartışdım sen dedi tehdit mi ediyon dedi dedim ben bunun oyun olduğunu biliyorum daha o kadar kafayı yemedim dedim kimse bir şey demedi 2 sene önce adam benim kaç çarım var bu oyunda biliyonmu sen kimsin muhabbetleri bir değil 2 değildi aynı adammıydı bilemyicem ama değildi klan iç savaşlar deli hele eksi şeref yememek için düşman getirtip kestirmek eskiden çokdu hala var bence şirket sayısı 2 olmalı seviye de yeni başlıyanlar korunmalı bu forumda konu açılmış bir adam destan gibi yazmış ben o kadar sakin yazamıyom adam baya güzel yazmış yetkilide okudum demiş valla burdaki yetkililerin okumasıyla bitmiyor bu iş ama çözemiyorlar ben daha 6 ay olmadı son herkülümü alalı ben 2009dan beri oynuyorken siz düşünün yeni başlıyanları ki bu oto tutanlar bende 16 kalkan tam gelişmiş çiftle dolaşıyorum ama 10 kişi içinde adam 2 aegis bana tmr atarken 4 gemiydi o zaman bana saldırıyor kesemedik siz bu oyundan nasıl zevk alıcak yeni başlıyanlar bu tür şeylerde napabilir ben bırakamıyom malesef belki kurtulurum bir gün ben hiç kassmadığım gün 2 kişi yükselmişdim ama forumda bu banlarla hiç haber gelmedi ilginçdir

17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İllegal proğram kullandığını düşündüğünüz oyuncuların bir videosunu çekip supporta atarsanız yetkilerimiz gerekeni yapacaklardır.

Sizin kasmadığınız gün iki sıra yükselmenizin sebebi banlama olmamış olabilir.Sizden önceki sıralarda bulunan iki kişi farklı şirkete geçmiş olabilir.

Keyifli Forumlar.

18. senberk99

senberk99 User

Malesef hocam :(

19. titans___

titans___ User

ben burda da video paylaşdım suporta da attım ama gereken yapılmadı ki bende biliyom kaç kişi daha çekdi adamlar dalga geçiyor tehdit ediyor bana özelden yazıyor istediğinizi yapabilirsiniz yapıyozda netice hep aynı adamın kalkanla dpsi ayrı yer değişmiş petine uber roket beyaz rsbe atıyorum baya bir süre videoda ama nafile petide kesemedim adama işliyor da pete işlemiyor sinir harbi yaşıyorum üstünede adamlar istediğini yap deyip milete hani tek ben olsam ben onları güörünce harita değiştiriyorum çok dağıttığımda oluyor onlaı ama sağlam gem,ler denk gelince bu benim derdim değil sadece bir çok kişinin sıkıntısı bu bana özel bir oyun falan değil artı gemide olmayan yok sade hazerfanla pusat yok bende belki alırım ama bu adamlar varken ne gerek var bence her modun adminin düşüncesine saygı duyuyorum ama saf yerine koymayan yorumları

20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Neticede oynadığımız oyundur.Bu kadar sinir harbi yapmanıza gerek yok,sağlık daha önemli.

Peti kesemeyişinizin sebebi kaçınma manevrası full olan bir peti kesmeniz çok zor olabilir.

Attığınız videolar yetkililerimiz tarafından mutlaka değerlendiriliyor.

Takdir edersinizki her atılan videodaki hesap kapanacak diye bir kural.

Bir hesabın kapatılabilmesi için kesin kanıt ve merkezin onayı gerekmektedir.

İllegal proğram kullanan hesaplar bir şekilde taramalara yakalanmakta ve gerekli cezaları almaktadırlar.

Forumda elimizden geldiği geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.Hiç bir arkadışımızıda saf yerine koymuyoruz.Bundan emin olabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.