işaretleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Gececi~34 tarafından 1 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. titans___

titans___ User

ya bu
    sizin verdiğiniz cevaplara hayranım her zaman ben 10 adamla tek adamı kesemiyorum para veriyorum adam grv var güçlendirici alıyorum para veriyorum bu adam sivri sinek gece gelir ararsın uyuycan gelirya onun gibi arasan bulamassın rsben beyazın vipin yokken gelir kesersin böylelerini yine bırakmaz çok bot kesdim hala kesiyorum kendilerni oyunun nesi zannediyorlar çok bot kullanan aynı şirket arkadaşım çok atıp tutan gördüm adlarını hatirlayan varmı burda da admin çok banlanan olmadı değil bu neticede bir oyun adam gibi oynamayı beceremeyip hava atmlarına alışdım hep aynı teraneler konuşsunlar da ne bilem 6 senedir oynuyorum kimin ne olduğunu öğrendim botu bulanın hava attığı bir yer bence onlardan kalanlar var ben fulüm şimdi onlar bana yapma diyor sizce ne yapmalı admin

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu içerik bakımından oyuncuları hile kullanma ithamlarına doğru geçtiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.