Destek ISH01-cpu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 4 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar şimdi benim toplamda 800 kusur instam vardı daha sonra oyuna girdim ve 700 kusur oldugunu gördüm. Şimdi ise 442 tane var 800 kusurdan bu kadar inmesinin anlamı nedir ? hakkım gidiyor. Ve ben bunları kullanmıyorum ? neden böyle oluyor acaba 1 kere kullandığımızda 2 tanemi sayıyor yada 5 tanemi kactane sayıyor? [​IMG]

2. Merhabalar;

Gemide ki xenomit ne kadar?

İyi forumlar.

3. video cekmiştim modum izlerken fark ettim savaşta hep durduk yere gidiyor isteresniz video olarakta atabilirim. sorunuza gelince savaşlarda xenomit i aktif hale getiriyorum. ortalama 45 bin var.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Her yapışınızda 100 adet xenomit de almaktadır.400(adet kullanım hakkınız var desek ) x100 = 40.000 xenomit eder.Yani xenomit sayınız yüzünden düşmüştür.

İyi forumlar

5. yani her 100 adet xenomit kullanışımızda 1 adet ISH01-cpu dan yiyor bunumu anlamalıyım modum?

6. TheMaster

TheMaster User

Hedef yardım cpu acıksa gemide xenomit harcar.Gerekli mayın olsada akıllı ya da ınsta olmaz.

7. ama savaşlarda kendiliginden harcıyor? instadan bahsediyorum.

8. Merhabalar;

Skylaba xenomit göndermemiş olduğunuzu varsayarak;
    1-Geminizde hedef yardım cpu takılı ise xenomitiniz azalır yeterli sayıda xenomit kalmadığı zaman hiç insta cpu kalmaz.
    2-oyunda ayarlar bölümden-game play-hammaddeleri otomatikmen zenginleştir seçeneği işaretli ise buda xenomit harcamanızı yol açar bunları kontrol ediniz.

İyi forumlar.

9. 1,2-hedef cpu takılı ama yeterince xenomit var neden instadan gidiyor? 45 bin xenomit var
    ve ayrıca insta kullandığım zaman 2inste gidiyor oyunda kaydaderken bunu fark etttim.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Siz moderatör arkadaşlarımın dediklerini okumamakta ısrar ediyorsunuz zannedersem.Geminizde xenomiti harcayan ekipmanlar mevcutsa xenomite bağlı olarak sayı azalır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.