ısı arayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 8 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

ısı arayıcı hala efect veriyomu bilen varmı?

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Her verilen arge'de etkisi artıyor. 1 tane arge verince efekt yine çıkıyor yani sağdan ve soldan falsolu şekilde atıyor ama sürekli oluyor mu bilmiyorum.

takemyhard bunu beğendi.
  3. Aliens

Aliens User

Veriyor. Lakin tavsiye etmiyorum. İleride pişman olabilirsiniz. Çok yararsız bir Ar-Ge'dir

takemyhard bunu beğendi.
  4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Dendiği gibi 1 argede efekt vermektedir.

İyi forumlar

takemyhard bunu beğendi.
  5. takemyhard

takemyhard User

ilginize teşekkürler: klasik savunma fulendi roket uzmanı dahil 36 argeyle... şp yada tp argesi yapmak istemiyorum... geriye ya mayınlar kaldı yada ısı arayıcı... hiçolmazsa görselliği güzel olur diye düşündüm... ama patlayıcı uzmanınada verebilirim tavsiye ederseniz...

6. Aliens

Aliens User

Patlayıcı uzmanı vermenizi öneririm. Ayrıca yaratık çok kesiyorsanız veya kapı yapıyorsanız Uzaylı Avcısı Ar-Ge bölümüne de basmanızı tavsiye ederim.

takemyhard bunu beğendi.
  7. takemyhard

takemyhard User

tmm patlayıcıuzmanını fullemeye karar verdim ilginize teşekkürler... isterseniz kilitleyebilirsiniz başka sorum yok...

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

takemyhard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.