Isı arayıcısı mı? Mühendis mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaptanNEMO tarafından 28 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KaptanNEMO

KaptanNEMO User

Merhaba;

Arkadaşlar kalan son 4 arge ile mühendisi mi fullesem yoksa ısı arayıcısına 1 arge verip mühendisi 4/5 mi yapsam?

2. G_s_G_s

G_s_G_s User

arge kalkcak hıc ugrasma bosuna 1 ocagı bekle

3. KaptanNEMO

KaptanNEMO User

Kesin bilgi mi ? Boşuna mı yaptık ?

4. Bende bu kalkacak muhabbetini çok fazla duydum, gerçek olabilir araştırmadım ama eğer kalkacaksa kesinlikle bir telafisi yapılacaktır tabikide bizi memnun edecek bir telafi beklemiyorum bu yönetimden ama en ufak bir telafi yapmadan kaldırırlarsa kıyamet kopar :D

5. G_s_G_s

G_s_G_s User

ufak tefek bılmıyorum yuzde 100 kalacak soluyorlar yenı lazerler ıcın falan bılmıyorum kalksada klakmasada darkobıt muhendıslerıne akıl sır ermez valla bosuna yaptık okadar argeyı telafısı nolcak bılmıyorum kalın sıkma falan vurus nasıl olcak onuda bılmıyorum 50 arge olanlar var benım gıbı 44 arge yapmaya calısınlar var bız nolcaz onuda bılmıyorum genede sen 1 ocagı bekle bırıktır argelerını darkobıt ne yaparsa yapsın akıl sır ermıyor kardesm :D

6. KaptanNEMO

KaptanNEMO User

50 argeyim. her şey full kalan 5 argeye karar veremedim

7. Lion

Lion Guest

Merhaba,

21 Arge de kalın sıkma :

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

24 argede kalın sıkma;

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5 +
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Kalın sıkma argesini tamamladıktan sonra siz dilediğinizce dağıtabilirsiniz. Kutu argesi , yaratık argesi , savaş argesi vb. sizin ne yapmak istediğinize bağlı olarak.

Oyuncu arkaşlarımızında fikirleri ile daha kapsamlı fikre sahip olacaksınızdır.

İyi Forumlar.

8. coder545

coder545 User

3D oynuyorsan muhendise bas sahsen 3Dde hem roket uzmaninin hem isi arayicisinin efektini hic sevmiyorum, 2D de harikaydilar

9. 50 arge bu şekilde dizdim ben.zaten ısı arayıcısını teknolojiden basabilirsin[​IMG]

#TheCanniBaL.. bunu beğendi.
  10. KaptanNEMO

KaptanNEMO User

Teşekkürler arkadaşlar benim aklımda da böyle bir şey vardı.

11. Bazı arkadaşlar arge kalkacak demiş,bana kalırsa bu mümkün değil yeni lf4ler için günlük dosya kullanılıyor .

12. G_s_G_s

G_s_G_s User

arge kalacak yenı lf4 ıcın kullanacak gunluk dosyaları nıyetlerı o zaten bu kadar adam kalacak dıyor bosuna ben kalkmamasından yanayım daha 41 argeyım kalarsa 50 arge olanlarla nasıl denk olcaz adam gıbı acıklama yapanda yokkı

13. anakin5555

anakin5555 User

roketi kırmızı atmak istiyosan ısı ayırıcısı yap

14. şimdi normal kaslırken plt 2021 kullanaıyorsun diyelim.argeye vermeden denediğinde her 3-6 atışta bir miss verdiğini varsayarsak; herbir ısı argesi seviyesi ile bu 1 atış flan düşüyor gördüğüm kadarıyla.5-5 yapsan hiçmiss yapmamazlık oluyormu: hayır.illaki miss yapıyor fakat her seviye miss oranını azltıyor.teknoloji fabrikasından yapsan 15 dk süesi var kasılırken kullanamzsın yetişmez.onu savaşırken plt-3030 da kullanan fdha iyi.%100 isabet yapıyo.bence 1 arge dahi olsa vermek iyidir ısı arayıcısına.denemelerime dayanarak konuşuyorum.eğer benim gibi rütbeyle fazla işin yoksa acemi kurmay binbaşılık yeterli diyorsan acımasız 2 ye vermek mantıksız.bi şekilde - şerefe düştüğümzmanlar oldu.yanlıkla pet kesimi vs.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.