ısı arayıcısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 007.bont. tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ısı arayıcısı ısabet oranı

1. evet

oy sayısı 39
    95,1%
  2. hayır

oy sayısı 2
    4,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 007.bont.

007.bont. User

ayarcıdaki oran %12 den %25 cıktı bunada 5 arge veriyoz , bu %10 değilde %20-%25 olsa güzel olmazmı

Son düzenlenen: 13 Mart 2015
    voldemort21 bunu beğendi.
  2. Arkiron

Arkiron User

Bence de iyi düşünmüşsün kardeşim Isı ayarıcısını 5/5 yapmama rağmen öncekinden daha da çok miss vurduğuna şahit oluyorum, zaten şu genel sıkıntılar yüzünden oyun pek oynanmaz oldu en azından böyle değişiklikler yaparak biraz da olsa oyunun kendine gelmesini sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Oyum olumlu

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Mıss vurmaların önüne geçmek istiyorsak,düşüncenize katılıyorum benimde oyum olumlu .

İyi Forumlar.

4. 007.bont.

007.bont. User

çok miss atıyor roketlerde

5. çok iyi olur güzel düşünmüşsün kardeşim oyum olumlu

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bana sorarsanız , Bu ARGE Kaldırılmalı yada Özellikleri ciddi oranda arttırılmalı.

Çünkü Teknoloji Fabrikasında , Roket İnce Ayarını ürettiğinizde , Roketlerin isabet oranı %100 artıyor ve 15 Dakika sürüyor.

Kaldı ki bu teknoloji oldukça ucuz , 20.000 Kredi.

Bu teknolojiyi açtığınızda , Bu ARGE Çok gereksiz kalıyor.

Keyifli Forumlar

7. 007.bont.

007.bont. User

aynen cok haklısın argede full olması için 5 arge puanı veriyoz ama %10 geliyor

8. Isı arayıcısı'na 5/5 verene şu ana kadar şahit olmadım, verenin de niye yaptığını sorgulamak isterim. 5 Ar-Ge puanı farklı slotlarda geminin akıbetini o kadar değiştirebilecekken %10 gibi bir roket isabeti mantıksız bir seçim olurdu. %100 olanını çok az bir kredi karşılığında teknoloji fabrikasında yapıyoruz zaten.
    Bence Isı arayıcısı'nda bir yenilik yapılacaksa bu durumda Roket İnce Ayarı'na göre daha avantajlı duruma getirilmesi gerekiyor. O da her Ar-Ge başına %20 isabet oranı demek. Bu halde bile basmak mantıksız açıkcası. 1 tane basın şekilli geminiz olsun yeter. :D

9. Tom_Cat

Tom_Cat User

yüzde 25 az.yüzde75 kalıyor bu da az bir oran değil.yani yine miss vuracak:)eskiden böyle sorunlar yoktu.+1

10. Olabilir oyum olumlu +1 :)

11. 007.bont.

007.bont. User

senin oyun tarzın öyledir ama her savasda roket ince ayarmı(teknoloji) acacan

12. Teknoloji fabrikasından roket ince ayarı çekin miss felan atmazsınız :)

Bu argeye ben pek önem vermiyorum teknoloji fabrikası varken...

Ben teknoloji fabrikası açıyorum her savaşta.

13. 007.bont.

007.bont. User

süreklide teknoloji olmazki

14. Zaten telnoloji 15 dakika sure veriyor ki ben en fazla 4 dakika icinde dusmanı yok ediyorum savas 6 dakikada bitiyor...

4 dakikada tekrar kullanılma suresi...

Teknoloji fabrikası varken bu yeniliğe pek sıcak bakmıyorum zaten stoğunuda yapabiliyoruz :)

15. 007.bont.

007.bont. User

kişiden kişiye göre değişir oyun tarzı ben teknoloji kullanmadan kalıcı cözüm lazım öyle 15 dk savas 5 dk bekle olmaz ;)

16. ben süresi bitince çıkıyorum zaten 15 dakikada baya bi kıyım yapıyorum :D

15 dakika da cephanem bitiyor zaten :D

17. 007.bont.

007.bont. User

sen öyle oynuyorsundur ben teknolojisiz oynamayı seviyom ve bu arge fullken eskiden mis atmıyordu ama simdi cok miss atıyor roketlerde

18. o argeyi roketi şekilli atıyo diye yaptım 1 arge verdim hiç gerekli görmüyorum teknoloji fabrikası %100 yapıyo lazım oldukça acıyorum.pek işe yaramıyo bence ona vereceğin 5 arge puanını daha iyi yerde değerlendir onun yerine yanıltma manevrası öneririm 200k vuran geminin vuruşunun mıss olduğunu düşünsene sana ne büyük bi avantaj sağlar
    konuya dönersek haklısın o argenin oranı artmalı yani cazip olabilmesi için %35 filan olmalı yoksa bu şekilde arge puanı israfı gibi geliyo

19. güncelleme gelmesi iyi olur 5 arge puanı veriliyoz %50 olsa güzel olur bunu 5 de 5 yapanlar 36. argeden sonra buna vermeye baslıyorlar nerden baksan 1 m uri gidiyor o yüzden %50 olması daha mantıklı

20. güzel olur %50 olması

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.