ısı arayıcısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZamanınEfendisi[TR] tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ısı arayıcısı argesine 5/5 versek plt 3030 ve diğer roketlerde %100 isabet oranı sağlarmıyız

2. boşuna arge verme ona teknoloji fabrikasından roket ınce ayarı yap %100 yapıyo oda

3. doğrudur yapıyo da yettiremiyorum.300-400 civarı belki daha fazla/az birikmişti sanırım bitti.

4. buzmavi

buzmavi User

Hayır ne yazıkki % 100 sağlamaz , % 10 Oranında isabet sağlar ve bu tüm roketlerinizde etkildir

Teknoloji Fabrikasından roken İnce ayarı teknolojisi üyelerinde belirttiği gibi yüzde yüz sabet sağlar ama bu teknolojinin tek olumsu yanı belli süre boyunca etkisinn olmasıdır bu süre dolunca teknolojiyi tekrar kullanmak içn soğuma süresi var bu soğuma süresi dolunca teknolojiyi tekrar kullanmam mümkün

Son düzenlenen: 13 Kasım 2015
  5. yaratık keserken kullanıyorsanız büyük hata yapıyorsunuz . ısı arayıcısına 5 arge hiç gereği olmayan birşey , birde günde 12 tane teknoloji üretme şansı varken . savaşta açtınızmı en fazla 10-15 tane gider 1 günde , hergünde savaşmadığınıza göre elbet birikecektir

6. ben sadece savaşta acıyorum yada kapıda 15 dakka süre devam edıyo 5 dakka soğuma suresı var normal kasılırken kullanmak çok gereksiz...

7. cevap veren arkadaşlara teşekkürler.konu kilitlenebilir.

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konu açan kişi isteği üzerine kilitlenmiştir

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.