ISI Ayarcısı ve Ayarcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BardFortuna tarafından 1 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar ben ısı arayıcısına 3 arge verdım ama ılerde baktım bı ayarcı daha var 24 arge kalın sıkma ıcın yanlıs mı vermısım ? eğer yanlıs ıse argelerı sıfırladıgım zaman verdıgım sepromlarda gıdecek mı acıl cevap lazım

Son düzenlenen: 1 Ağustos 2015
  2. Merhabalar,

Evet arge sıfırlayıp tekrar dizilim yaptığınızda kredi ve sepromu tekrardan isteyecektir.Sadece günlük dosyaları kaybolmaz onları aynen kullanabilirsiniz.Sıfırlama işlemi argenizin yüksekliğine göre biraz maliyetli olabilir.Ayrıca Buradan da fikir edinebilirsiniz.

İyi forumlar

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Evet senin verdiğin ısı ayarcısı 24 lük kalın sıkma diziliminin dışında kalıyor.Böyle de kalın sıkamaz mısın sıkarsın tabi fakat 27 argeyle kalın sıkarsın.24 e göre kalın sıkmak istiyorsan argeyi sıfırlayacaksın ve oraya harcadığın seprom ve kredi geri gelmeyecek.

24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

4. Merhaba ,

Gerekli cevaplar verilmiş fakat şu aşamada Isı Arayıcısı çok gerekli değil diye düşünüyorum. Belki ilerde duruma göre verebilirsiniz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

5. argeyı sıfırladım ve normal duzene gore yapmaya karar verdım cevap veren arkadaşlara ve modlarıma çok teşekkür ederim konu kapanabılır

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederiz,oyuncu isteği üzerine kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.