İsim Değiştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «»®AdAmIn«»GüNü®«» tarafından 25 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

İsim Değişikliği Olmalı mı?

1. Evet, olmalı.

100,0%
  2. Hayır, olmamalı!

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Konu geliştirilmeli..

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar.. Darkorbit bu foruma geçmeden önce foruma 1-2 kez girmiştim.. Dolayısıyla o zaman ismim farklıydı. Ve de bilindiği gibi Hesap Adı - Kullanıcı Adı ve Forum Adı da aynıydı.. Bu yüzden de herkes oyun adı güzel olsun diye şekilli isimler kullanıyordu.. Bende o zaman garip de olsa bir isim koymuştum.. Fakat bir süre sonra oyun değişmiş.. Bende bunu, oyuna yeniden başladığım Ramazan Ay'ında gördüm. Ve gördüğüm kadarıyla da pek çoğumuzda da biraz garip isimler var. Benim önerim ise bu garip isimleri değiştirmeye yönelik.. Sizce isimler 1 kereliğine değiştirilsin mi?

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Forumumuzda yeni foruma geçiş ile birlikte üyelere 1 kere kullanıcı adı seçme imkanı verildi ve daha sonra değiştirilemeyeceği yazılı olarak bildirildi. Forumlar genelde oyunlardan farklı olduğu için genel olarak forumların tamamında kullanıcı adı değiştirilmez çünkü id vs sistemi olmadığından karmaşaya yol açar... Ama isterseniz "Güncelleme ve Fikir havuzu" adlı bölüme konu açabilirsiniz

konu kilit

iyi forumlar

3. Peki bunu Support'a bildirip, istekte bulunabilir miyim? Çünkü adım gerçekten garip olmuş..

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

forum kullanıcı adları değiştirilemez bu konuda supportun size yardımcı olabileceğini sanmıyorum ama isterseniz deneyebilirsiniz

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.