İsim kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Silence™DSSMN™Danger tarafından 12 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi Akşamlar

Bir sorum olucak. Oyundaki görevlilerin isimleri ile oyuncunun isimi aynı olma gibi bir durum var mı ?

Örn:

Assda[CM]
    Assda[xyz]

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Yetkililerin ismini kullanmak oyun içi suçtur.

Hesabınız Yetkili taklit etmekten kapatma cezası alabilir.

Ama farklı şekilli yazımlar hariç

iyi forumlar.

3. Şu an Oyunda Ares admin var

Türkiye 2 serverında ☻Ares☻ isimli bir kullanıcı var şikayet etsem ban alır mı ?

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba ,

İsim yada nick bire bir aynımı aynı değilse boşuna şikayet etmeyiniz ama taklit içerikli ise zati gereken yapılır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Şubat 2016
  5. NasihaT

NasihaT User

Benim nickim BP_BALYOZ du birisi gıcıklığına sikayet etti heralde :) chat bilinmiyen bir zamana kadar yasaklandın yazıyor bu nasıl düzelcek bi yardım edin !!! nickimi değiiştirdim ama hemen :((

6. Supporta yaz nicki değiştim diye belki açarlar.

7. BP'yi genellikle adminler kullandığı için şikayet etmiş olabilir. Tr1 de seni görmüştüm. Supporta yazman gerek.

8. NasihaT

NasihaT User

ne yazayım ya ben daha önce supportla hiç ilgilenmedim bi zahmet bi örnek metin yazıverin bana

9. Bölüm : Oyun sorunu

Uygunsuz kullanıcı adı kullanımı nedeniyle chat banı aldım sonra kullanıcı adımı değiştirdim. Banımı açmanızı rica ediyorum.

10. NasihaT

NasihaT User

sağolasın inşallah acılır

11. Merhaba ,

Görevli isimleri ile oyuncu isimleri düz mantık aynı gibi olabilir fakat eklerle ayrılır.

Yani örnek verecek olursak ,

Assda[CM] görevli ismi
    Assda[xyz] oyuncu ismi

burada bir sorun yok.

Assda[CM] görevli ismi
    Assdaa[CM] oyuncu ismi
    Assda[Cm] oyuncu ismi
    Assda[cM] oyuncu ismi

ve benzeri şekillerde olursa uygun değildir.

İyi forumlar.

12. Tamamdır teşekkürler :) Konu kilitlenebilir.

13. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. Fakat yine de görevli isimlerine çok yakın yapmamak chat v.b. sağlığı için iyi olacaktır. :D

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.