İSİM SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KΌЯKЏŜЏZ●ΛVCІ™ tarafından 10 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkeze selamun aleyküm sorunum şu benim oyunda giriş ismim KΌЯKЏŜЏZ●ΛVCІ™
    oyundaki ismim ise farklı belki anlamışsınızdır beyler ben örnek başka bir pc de giremiyorum bu ismi sebebi ise ben bu ismin şekilli kısımlarını internetten buldum işte örnek uri çektim net kafeden sonra kod veriyolar giriş yap kodu gir diyolar ben nasıl giriş yapcam lütfen biri yardım ederse çok mutlu olurum...

LÜTFEN YARDIM EDİN

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Mart 2015
  2. Kardeş senin sorunu anlamak zor internet kafeden uri aldın kod verdiler nasıl kullanacağınımı öğrenmek istiyon.

3. ya kardeş bnm sroun o değil kullanıcı adım şekilli olduğu için farklı bilgisayarda giremiyorum yani çok zor girilmez imkansız keşke normal yazıda bir isim kullansaydım ama çar iyi :/ kendi pc de bile kaydettim not olarak :/

4. Başka pcye geçince bu foruma girip ismi kopyala yapıştır olsun bitsin benimde şekilli ama hotmalime gelen mail sayesinde ismimi bulabildim :D

5. saol kardeşde örnek internet kafede ben bunu nasıl halledecem mesela orda kodu alıyon giriş yap kodu kullandığını görelim diyolar sonra vay efendim kod yanlış çıktı demeyin diyolar ben orda nasıl kullancam D:

6. Onların pcde giriş yapacaksan dediğim gibi bu foruma gel kopyala ismini girer denersiniz.

7. saol kardeş adamsın akla gelmiyo ki :)

8. ayrıca uri kodu alacaktın demi x3de kullanırsan 3 katı veriyor sanırım yetkili biri daha iyi bilir.

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

2013 yılında gelen güncellemeden sonra nickler değiştirilmeme kararı alınmıştır bu konuda yapılacak birşey yoktur.

İyi Forumlar

10. Merhaba,

Şifremi unuttum maili gönderin kendinize. Orada nickiniz yazar.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.