isim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 13 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. demin konu gördüm yetkililerin isimlerini kullanmak suçtur diye ama benim ismim yıllardır ARES
    ve birden fazla hesabım var tr 2 de ARES ve *ARES* var tr3 te ARES var tr5 te ARES var
    ama yeni ARES admininiz var chatte şimdi benim yaptığım birşey yok burada sizin yeni admininiz ARES ismini almış ben ismimi değiştirmek zorunda mı kalacağım ki bu yanlış çünkü benim ismim yıllardır ARES ve chatimde ıp ban vardı sabit ıp olduğu için modem sıfırlayınca değişmiyor zaten support adminleri biliyor bana haksız yere o ıp ban verilmişti bana göre tabi. 02 ocakta ve açılmadı hala açılmamasının asıl sebebi bu olabilir mi ki bana da isim değiştir diyemezsiniz çünkü benim ismim zaten ARES yıllardır bunu supporta sordum gelen tek cevapta şuydu chatindeki ıp ban açılmayacak da başka ıp den de oyun oynayabilyorum o sabit ıp değil onu oyun oynarken kullanmıyorum istediğim zaman giriyorum ondan ama oyunu sürekli oynadığım sabit ıp de chat banı var. Açılmamasının asıl sebebi bumudur ve tekrar yazıyorum benim oyun nikim yıllardır ARES ve bunu da herkes biliyor burada benim veya benim durumumdaki diğer oyuncuların bir suçu yok ki.
     
  2. supporta yazmanız lazım burdan chat banlarına bakılmıyor
     
  3. chat banınımı sordum ben isim soruyorum benim ismim yıllardır ARES diyorum tr2 de 2 tane ARES isimli hesabım var yazıyorum tr3 te ve tr5 te de yıllardır ARES isimli çarım var yazıyorum ve klan ismim bile ARES benim asıl sorduğum bu benim orada ve supporta zaten yazmışım ben bunu ve orada ilk başta yzmışım bir konu gördüm oyuncu nnikleri yetkili isimleri ile aynı olamaz diye onun için yazdığımı belirtmişim.
    -Andromeda- sırf yazı yazmak için buraya yazı yazma özellile bana ve senin cevaplayabileceğin bir soru değil bu. Burada bana karşı büyük bir haksızlık oluyor eğer ben ismimi değiştirmek zorunda bırakılacaksam ve daha önce yazdığım gibi benim ismim yıllardır ARES ve bunu tr2 serverda herkes biliyor iki hesabımında niki ARES ve klan ismimde ARES zaten 2 tane benim hesabım var klanda şimdi bana isim değiştir diyemezsiniz

    birde ekleyeyim o konuyu
    Silence™DSSMN™Danger

    bu oyuncu açmış ve zaten yazmış oraya ARES isimli oyuncu var diye şikayet etsem hesabı kapanır mı diye tekrar ediyorum benim ismim yıllardır ARES sizin admininiz varken ARES yapmadım ben nikimi ARES diye sizler bu sebebl hesap kapatacaksanız işimiz var bizim burada o zaman.
    ayrıca silence sen de bilyorsun benim niklerimin ARES olduğunu yaptığın ayıp birşey beni yıllardır tanıyorsun. Buraya o hesabı kapattırabilirmiyim yazmak ne demek bunu nasıl düşünebiliyorsun? Düşündüğün şeyin ne olduğunu yazmayacam buraya zorla beni yine oyun chatine sokacaksınız sonra yine ortalık karışacak adama bak bu hesabı kapattırabilrmiyim yazıyor işe bak.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2016
  4. ARES

    ARES User

    Silence™DSSMN™Danger
    kapattırabilirmiyim diye sorduğun hesap bu ve bunun ve diğerinin neiki kaç senedir ARES ve bunlarla beraber tr3 te ve tr5 te de ARES isimli çarlarım var benim bunu bildiğin halde nasıl yazıyorsun oraya o yazıyı?
    Yakışıyormu sana o şekilde yazı yazmak ve siz oyun yöneticileri bu isimde bir oyuncu ve değişik serverlarda bu isimle bir nik kullanıldığı halde ve bu ismi bu sebebten başka bir oyuncu kullanamazken bu şekilde bir polemik oluşacağını bildiğiniz halde nasıl bu isimle bir yöneteici ismi olauşturabiliyorsunuz?
    oyuncuların yönetici isimlerini kullanmak yasak sa sizler ne diye bu isimle bir oyuncu ismi varken ve bu ismi yıllardır bu oyuncu kullanırken ne diye bu isimle bir yönetici ismi alıyorsunuz ki. Yaptığınız doğrumu? etik mi?
    Benim ismimin bu olduğunu zaten hepiniz biliyorsunuz. Beni bu tür art niyetli kişilerle karşı karşıya getiriyorsunuz beni bu tür insanlarla muhatab ediyorsunuz? Açayım chati illa sallayam mı bu oyuncuya lafa bak ARES isimli oyuncu varmış ve bunun hesabını kapattırabilirmiyim yazıyor zorla beni yine tahrik ediyorsunuz.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2016
  5. OĞUZKHAN

    OĞUZKHAN Guest

    Merhaba,

    Bahsettiğiniz tr2 de ki ares iseniz ip banlanma sebebi nick değildir bunu biliniz. Chat ortamınız çok karıştırdığınız için ip ban almışsınız. Aynı şekilde burada da tarışma ortamı yaratmayınız lütfen.

    İyi Forumlar.
     
  6. ARES

    ARES User

    tartışma ortamı yaratmıyorum ben orada Silence™DSSMN™Danger
    konu açmış ne yazmış oraya hesabını kapattrıabilirmiyim diye bir soru sormuş ve ne cevap vermişssiniz isim aynı ise kapattrıabilirsiniz mealin de bir bir cevap yazmışssınız bende buna göre bir yazı yazdım ki haklı değilmiyim benim oyun nikim yıllardir ARES ve bunu sizde biliyorsunuz ve bu tür polemik olacağı belli iken ARES isimli bir yönetici ismi niye yapıyorsunuz? Ayrıca chat ortamını karıştırmak gibi bir durum yok siz beni haksız yere banlayacanız ben yazmayacam değil mi? Ne demek bu bakın o konu hakkında bana yazı yazdırmayın program kullandığını ispatla diye yazıorsunuz ispatlayınca bana yazılar ne oldu? beni hesaplarımı kapatmakla tehtit ettiniz sonra da chatten ıp ban attınız. Sizler oyun içinde program kulandığı ispatlı olan oyuncuya göz yumacaksınız ve beni hesaplarımı kapatmakla tehtit edeceksiniz yazmayacakmışım yazamazmışım yok öyle birşey dediğim gibi o konuyu tekrar açmayın haksızsınız orada.
    Sadece sorduğum soruya cevap istiyorum sorduğum soruda zaten orada açık şekilde belli benim oyun nikim ARES ve bu yıllardır bu. Sizler bunu zaten biliyorsunuz ve tr 2 de 2 tane tr3 te ve tr5 te hesaplarım var bu nikle bunun olduğunu bildiğiniz halde bu isimle ne diye yönetici ismi açıpta beni bazı oyuncularla bu şekilde polemiğe sokuyorsunuz?
    Ben zaten girmek istediğim zaman girerim chate merak etmeyin ayrıca.
    yaptığınız orada yanlıştı ve hala aynı yanlışı yapmaya devam ediyorsunuz. Bana tekrar tekrar aynı şey, yazdırmayın. ben oraya zaten yazdım ıp ban almamın sebebi bumu diye sormadım zaten sadece 02 ocakta ıp ban verdiniz şu ana kadar açılması lazımdı açılmamasının sebebi bumudur diye sordum. iyi okuyun sorduğum soruyu
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2016
  7. OĞUZKHAN

    OĞUZKHAN Guest

    Merhaba,

    Siz İP banı nezaman aldınız bana söylermisiniz ?

    İyi Forumlar.
     
  8. ARES

    ARES User

    sayın fm ne diye konuyu başka yere çekiyorsunuz?
    Ben size ıp banı mı soruyorum orada belirttim yazdım oraya benim asıl sorduğum soru ne?
    Ne diye zorluyorsunuz Beni?
    Benim oyun nikim ARES tr 2 de 2 tane hesabım var tr3 e var tr5 te var ve yıllardır bu hesapların ismi bu. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Bunu bildiğiniz halde oyun yönetici ismi ile oyuncu nikinin aynı olması gibi bir duruma beni ne diye sokuyorsunuz. bu polemik haline gelecek ki oyuncunun biri bunun hakkında bir konu açmış ve benim ismimi oraya yazıp bu hesabı kapattırabilrmiyim diye soruyor benim asıl sorduğum soru bu.
    Siz ne diye buna cevap vermiyorsunuz da beni uğraştıryorusnuz? Ondan sonra da bana yazıyorsunuz sen sürekli yazıyorsun. Sorduğum soruya cevap verin benimö oyun nikim ARES ve bu yıllardır bu şekilde ve sizler ne diye ARES isimli birisini yeni yönetici olarak yapıp beni bu tür bir tartışmanın içine çekiyorsunuz ve sizler zaten biliyorsunuz bu kuralı da ne diye bu isimle değişik serverlarda oyuncu varken ne diye bu isimle bir yönetici kimliği oluşturuyorsunuz? beni ne diye zor durumda bırakıyorsunuz? asıl sorum bu. bunun yanında da ekledim ben 02 ocakta chatte ıp ban aldım bana göre ben haklıyım ama ıp ban verdiniz şimdiye kadar açılması lazımdı ve açmıyorsunuz ve şu anda açılmamasını sebeblerinden biri chatte ARES adlı admininiz olduğıu için mi diye de ekledim ama asıl soru ARES isimli oyuncu varken ne diye bu isimde bir yönetici kimliği oluşturup beni bu polemiğin içine sokup zor durumda bırakıyorsunzu ve bu yaptığınız doğrumu
     
  9. Konu destansı olmuş. ARES ismini kullanan yetkiliyi supporta bildirip değiştirmesini isteyebilirsin.

    Birde sorununu tek cümlede kısa ve öz anlatsan belki daha iyi anlaşılır.
     
  10. ARES

    ARES User

    ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ ben nereye ne yazacağımı iyi biliyorum lütfen sırf yazı yazmak için buraya ayzı yazma zaten supporta yazdığımı yazdım oraya iyi oku ilk yazdığım yazıyı ne diye karışıyorsun? Senin bu konu hakkında yapabileceğin birşeyu varmıu da yazıyırosun zaten orada birine yazdım yazı yazma burayta diye birde sen çıktın şimdi gidin oyununuz oynayın sen fm misin de cevap yazıyorsun buraya
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2016
  11. Sadece yardımcı olmak istedim. Rahatsız ettiysem özür dilerim size kolay gelsin.
     
  12. ARES

    ARES User

    neyine yardımcı olacan kimsin sende yardımcı olacan senin forumda ki kimliğin ne. sırf yazı yazmak için yazı yazıyorsunuz seni ilgilendiren birşey var mı o sorduğum soruda da karışıyorsun? foruma üye olanlardan birşey istesem aşağıda tartışma görüş diye bir yer var oraya yazarım sen ne kimlikle buraya yazan herkese cevap yazıyorsun haddinizi aşmayın gidin oyununuz oynayın sizi ilgilendirmeyen şeylere de karışmayın ben
    FM ye oyun yöneticilerine bir soru sormuşum sen ve senin gibi birileri yetkisi bilgisi olmadan çıkıyor ortaya zaten karışık olan şeyi hepten karıştırıyor supporta yazacakmışım sanki ben bilmiyorum oraya yazmayı. yazdım supporta yukarıda yazdım oraya yazdığımı ve gelen cevabı da ekledim ve ben o yuzden ekledim chatteki ıp banı oraya. iyi okuyun yazdıklarımı anlamadıysanız ingilizce veya almanca yazam türkçe yazılanı anlamıyorsanız.
     
  13. OĞUZKHAN

    OĞUZKHAN Guest

    Merhaba,

    Burada herkese atar gider yapmayın!!! Size güzellikle söylüyorlar. Nickinizle ilgili cahtta ne dendiyse veya supporta ne dendiyse onu yapacaksınız. Ayrıcaki banınız tartışma yüzünden alınmıştır. Nickiniz tamamen admin nickiyle aynıysa tabikide yasaklama alırsınız. Nickinizi şekilli yapın ban almayın.

    İyi Forumlar.
     
  14. ARES

    ARES User

    siz ne yazdığınızın farkındamısınız?
    o atar mıdır gider midir her neyse onu yapan su anda sizsiniz.
    Benim nikim yıllardır ARES bu nik varken ne diye bu isimle yönetici ismi oluşturuyrosunuz sorduğum soru bu ve hala sorduğum soruya cevap yok.
    Benim ismim buyken sizler bu isimle yönetici ismi oluşturup bana ceza mı verceksiniz?
    kendinize yakın olanları korumak için burada da mı size yakın olmayanları tehtit ediyorsunuz?
    yazdığın yazıyı bir daha oku sayın fm ve benim sorduğum soruya cevap varmı orada
     
    Son düzenlenen: 13 Şubat 2016
  15. OĞUZKHAN

    OĞUZKHAN Guest

    Merhaba,

    Anlatamıyorum galiba bakın adminler nicklerini oyuncularda var veya yok diye ayarlamıyorlar. Sizin nickiniz de aynıysa sağına soluna şekiller eklersiniz sıkıntı olmaz. Ayrıca buradaki üyelere düzgün davranın size yardımcı olmaya çalışıyorlar!!!

    İyi Forumlar.
     
  16. ARES

    ARES User

    ben ne diye ekleyecem? benim nikim buyken ne diye buı isimle yönetici ismi olusturuyorsunzu siz kendiznizdemisiniz?
    alikıran başkesenmisiniz siz işe bak ismimi değiştirecekmişim ben ne diye ismimi değiştirecem benim yıllardır ismim bu siz ne diye bu isimle yönetici ismi oluştryorsunuz.
    bu isimle bir yönetici varken ben bu ismi alsam haklısınız sizden özür dilerim ve değiştiririm ismimiş başına sonuna birşey eklemem komple değiştiririm. Burada olan bu değil ki benim oyun nikim yıllardır ARES ve forum nikim de bu tarihleri belli benim ismim bu iken siz bu isimle yönetici ismi oluşturup bana ceza mı verceksiniz siz ne yaptığınızın farkındamısınız
     
  17. OĞUZKHAN

    OĞUZKHAN Guest

    Merhaba,

    Sıkıntınızı bana değil supporta veya chat adminlerine iletiniz. burada hiçbir şekilde yardım alamazsınız.

    Konu kilitlenmiştir.

    İyi Forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.