isim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARES tarafından 13 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARES

ARES User

konuyu kiltlemişsinde şimdi oraya supporta yaz yazmışsın sen forum yöneticisisin ama burası içinde sorun var şimdi.
    Forum nikleri değişmiyor değil mi?
    benim forum nikimi bir oku bakalım buna ne yapacan bana atar gider yapıyorsun kendine yakın bir tane luzumsuz oyuncuyu korumak için de forumdaki bu sorunu nasıl çözeceniz.
    Hadi chatten ban attınız oyundan da banladınız diyelim ARES isimli hesabı forum isminiş nereye koyacan? aşağıda kim kimdir diye bir yer var oraya nasıl açacanız ARES adminin ismine bir başlık bunun içinde forumdan da banlayacanız mı?
    yaptığınız zaten yanlış birde yazdığınız cevaba bak benim sorduğum soru ne verdiğiniz cevap ne zaten supporta yazmışım ben ve gelen cevabı da yazmışım buraya. Supportunuz cevap vermeyecek buradan cevap vermeyeceksiniz sizler var olan bir oyuncu ismiyle yönetici ismi oluşturup bir oyuncuya bu şekilde ne diye zorluk çıkabiliyorsunuz? Sizin keyfinize mi kalmış herşey?
    bakın sorduğum soru doğru bir soru yanlış olan birşey yok.
    Sen sorduğum soruya cevap vermek yerine konuy sağa sola çekip birde bana senin tabirinle yazam atar gider yapıyorsun az daha tehtit edeceksin beni buradan. Benim oyun nikimde forum nikimde ARES ve bu nik bendeyken ve bu nikle tr3 te de ve tr5 te de hesaplarım varken bu isimle bir yönetici kimliği oluştıurmanız doğrumuı ve siz bana nasıl ve ne hakla ismini değiştir diyebiliyorsunuz? tekrar yazayım ben var olan yönetici ismini oyun niki yapsam haklısınız burada sizler var olan bir oyuncu ismini yönetici ismi yapıyorsunuz tr 2 de var tr3 te var tr5 te var hepsini de kapatackmısınız?
    bu yaptığınız doğrumu? etik midiye sordum orada ve sen bu soruya cevap vereceğine bana senin tabirinle yazıyorum tekrar bana atar gider yapıyorsun sen nasıl o şekild ebir yazı yazabiliyorsun bir oyuncuya o şekilde?

Son düzenlenen: 13 Şubat 2016
  2. #tOrk#

#tOrk# User

Ares haklı,

oyuncularla aynı nick olamıyorsa "şekilli" nickleri adminler, moderatörler alıversin.. oyuncular binlerce, yöneticiler kaç kişi? madem ki admin sistemi var, adminlerin isimlerinin önüne bir takı getirirsiniz olur biter..

mesela TR1ADM_ARES gibi..

3. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Forumda nickler aynı olsa bile değişiklik istenilmiyor merak etmeyiniz. Forum üyelerine lüzumsuz gibi bir kelime yakıştırmıssınız bunun içinde forumdan ceza alacaksınız. Lafınızı sağ sola çekiyorsunuz sabit bir yerde durun orayı karıştırın. Size açık ve net bir şekilde söylüyorum chata girin banınız açıldıktan sonra yazın eğer ki bir admin size nick değişimi verirse o zaman isyan edin hakkınızı arayın. Neden ban aldığınızı örendim tamamen chat ortamını karıştırmanız dolayısıyla IP ban almışsınız. Şu anda orada yapamadığınız karışıklığı forumda arıyorsunuz.

Sorunuza yanıt veriyorum yetkililerin istediği nicki oluşturmasında bir sakınca yoktur. Yetkililer server server dolaşıp bu var mı yok mu diye arayamaz. Oyunda nickiniz düz yazı ile ARES ise buni biraz şekillendireceksiniz bu kadar. Nickiniz ile ilgili uyarıyı aldığınızda yapmazsanız da sonuçlarına katlanırsınız ki bir şey denileceğini sanmıyorum.

Ayrıca siz nasıl forumdaki üyelere forum kültüründen çıkıp karışma, mesaj kasmaya çalışma vb. şekilde hitap ediyorsanız bende size o tarzda cevap veririm. Forumda üyeler birbirlerine yardım etmek için vardır yeri geldiğinde de tartışmalar yapılır.

Son kez söylüyorum chattan nickiniz ile ilgili ban aldığınızda gelin buraya hakkımı arıyorum diyin...

İyi Forumlar.

4. #tOrk#

#tOrk# User

ben sadece bu kısmı eleştiriyorum.

Oyuncu yetkililerden daha önce bu nick i almışsa bu haksızlık olur. "istediği nick'i oluşturabilir" yetkisi olan biri, bi zahmet benzersiz bir nick alıversin.

iyi forumlar.

5. bak fm kendine yakın birisi bana bir yazı yazdı bende ona cevap yazdım sende bana senin tabirinie yazıyrum gider yaptın ve ondan sonra da bahane bulup forumdan banlıyorsun ARES i sana da bu yakışır size de bu yakışır ne diye forumdan banlıyrsun küfür mü ettim hakartet mi ettim de banlıyorsun yaptığınızın ne olduğunu yazmayam buraya
    ayrıca ne diye şekillendireceğim nikimi sen benim olan nikimin yıllardır kullandığım nikimin aynısını yapacaksın bende sen o ismi aldım diye değiştireceğim yok öyle birşey sen alikıran başkesenmisin

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bakın oyunda bir sürü oyuncu var yetkililer nick ararken oyuncuları araştırıp şu var bu var diye bakamazlar. Bu önlemler boşuna alınmıyor bu şekilde hesap çalmalar vb. oluyor. Keyfi bir şey değildir. bu.

Kendime yakın veya değil hiç bir şekilde üyelerimize aşağlama gibi bir davranışda bulunamazsınız. Ben hakkettiğiniz cezayı verdim size. Üyelerimiz forumdaki herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Sizin amaçlarınızı desteklemiyor diye ters cevap vermenize gerek yok.

Bu konuyu uzatmayınız chat banınız açılırsa o zaman gelin buraya.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2016
  7. ne demek admin smi varken ben o ismi alsam haklısınız ama benim o nıkım yıllardır var ve bunu hepiniz biliyorsunuz ve siz o isimle yönetici kimliği oluşturyorsunuz sonrada ben ismimi değiştircekmişim ve sonrada beni tehtit eder gibi yazı yazıyorsun sen ne halkla beni tehtit eder gibi yazı yazabiliyorsun oraya senin tabirinle sen nasıl gider yapıyorsun oradan bir oyuncuyu korumak için yaptığına bak kendisini ilgilendirmeyen her konuya ne diye yazı yazdıryorsunuz hem onlara her konuya yazı yazmış kimliği ne onnun

sana orada bir soru sordum bu etikmi diye sen ona cevap verceğine konuyu sağa sola çekip cevap vermiyorsun birde beni tehtit eder gibi cevap yazıyrsun sonnrada kendine yakın olan birini krumak için bana formdan ban atıyorsun helal olsun sana size bu yakışır zaten luzumsuz bir oyuncu neresi hakaret? açıklasana bana
    kendisini ilgilendirmeyen herşeye yazı yazan kimdir onu da yazsana buraya ayrıca adam her konunun altına birşey yazmış anlat bana bakalım nasıl bir tabir kullanam bunun için ? sende sana yakın olduğu için onu korumak için bana forumdan ban tacan tehtit edipi gider yapıp

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2016
  8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bakın sorularınıza yanıt veriyorum ısrarla herkesi eleştiriyorsunuz bi sakin olun. Benimle ilgili şikayetiniz varsa supporta yazın benim hakkımda gereken yapılır. Yalnız siz halen anlamak istemiyorsunuz. Bana yakın veya değil hiçbir üyeye lüzumsuz gibi bir laf kullanamazsınız.

İyi Forumlar.

9. neyini eleştiriyorum ben sana ne sordum oyuncu niki varken o nikle bir yönetici ismi oluşturmak doğrumu ve o oyucnuya o niki değiştir demek doğrumu ve etik mi sorduğum soru bu bana cevap versene buna sen ayrıca o her konun altına yazı yazan oyuncuyu korumak için bana ilkönce atar gider yapıp birde forumdan ban atıyorsun bu yaptığında doğrumu

10. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,
    Bakın yazdım okuyun.

Ayrıca adminlere de sordum sıkıntı olmazmış sizin için istediğiniz nickle dolaşın.

İyi Forumlar.

11. demin konu gördüm yetkililerin isimlerini kullanmak suçtur diye ama benim ismim yıllardır ARES
    ve birden fazla hesabım var tr 2 de ARES ve *ARES* var tr3 te ARES var tr5 te ARES var
    ama yeni ARES admininiz var chatte şimdi benim yaptığım birşey yok burada sizin yeni admininiz ARES ismini almış ben ismimi değiştirmek zorunda mı kalacağım ki bu yanlış çünkü benim ismim yıllardır ARES ve chatimde ıp ban vardı sabit ıp olduğu için modem sıfırlayınca değişmiyor zaten support adminleri biliyor bana haksız yere o ıp ban verilmişti bana göre tabi. 02 ocakta ve açılmadı hala açılmamasının asıl sebebi bu olabilir mi ki bana da isim değiştir diyemezsiniz çünkü benim ismim zaten ARES yıllardır bunu supporta sordum gelen tek cevapta şuydu chatindeki ıp ban açılmayacak da başka ıp den de oyun oynayabilyorum o sabit ıp değil onu oyun oynarken kullanmıyorum istediğim zaman giriyorum ondan ama oyunu sürekli oynadığım sabit ıp de chat banı var. Açılmamasının asıl sebebi bumudur ve tekrar yazıyorum benim oyun nikim yıllardır ARES ve bunu da herkes biliyor burada benim veya benim durumumdaki diğer oyuncuların bir suçu yok ki.
    sorduğum soru buydu
    Merhaba,

Siz İP banı nezaman aldınız bana söylermisiniz ?

İyi Forumlar.
    verdiğin cevap buydu nerde burada benim sorduğum sorunun cevabı?
    birde bana atar gider yapıp forumdan banlıyorsun sen şimdi yöneticisin değil mi helal olsun sana
    o cevabı bu konuyu ilk başta açtığımda versene de beni ne uğraştıryorsun ve kendine yakın olan brini korumak için bana birde forumdan ban atıyorsun
    şimdi devam edecem yazmaya da bunda ban atacanız şimdi sadece şunu iyi bilin bu oyunda kendinize yakın olanları korumak için yaptıklarınız yüzünden bu oyunu bıraakan bir sürü oyuncu var.

12. Forumu kullanan herkesin kurallara uyarak her konuya mesaj yazma hakkı vardır. Burada khan modumla olan yakınlığım değil kurallar işliyor. Benim kimliğim "Forum Kullanıcısı (Üye)" ve kurallara uyarak her türlü konuya mesaj yazma hakkım var.

Susuyum diyorum ama olmuyor artık.

13. adama bak buraya da yazmış seni ilgilendirmeyen şeylere cevap verme
    ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ git oyununu oyna senin fikrini soran yok orada o fm seni korumak için bana demin forum banı attı rahatladın mı şimdi iyi oldu değil mi. büyük adam oldunuz demi şimdi Çoook büyük adam oldunuz şimdi

14. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Size gereken cevabı verdim lütfen tarışmayalım. Başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyeceğim.

İyi Forumlar.

15. bana ne diye forum banı verdin demin onu korumak için yakıştıryorsun değil mi bunu kendine

16. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.