isim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ORHAN tarafından 13 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **ORHAN

**ORHAN User

en sonunda asıl konuya döndük şimdi
    sorduğum soruya verdiğn cevap bu
    Merhaba ,

O zaman size tekrar açıklama yapayım.

Görevli isimleri ile aynı olması durumunda bir sorun teşkil ediyorsa nick değişimi uyarısı yapılır. Eğer dikkate alınmazsa bir yerden sonra kısa süreli chat banı atılır. Eğer tekrar dikkate alınmama durumu olursa süresiz chat banı atılır. Değişiklik yapılınca chat banı açılır.

Bu soruları CA ya da CM'lere sorabilirdiniz. Garanti olsun derseniz o zaman gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildiriniz. İncelemesi yapılır size gerekli cevap verilir.

Kusura bakmayın ama asıl siz yazılanları anlamıyorsunuz. Kaç defadır bu durumu support'a yazmanız gerektiğini yazıyorum hala cevap arıyorsunuz.
    burada benim sorduğum soru şuydu;
    benim oyun nikim yıllardır ARES ve ben bu nikle yıllardır oyun oynuyorum bunu herkes biliyor sizler de dahil ve bilmeseniz oraya o fm sen tr 2 deki ARES sin heralde diye yazmazdı bunu supportunuzda biliyor benim oyun nikim yıllardır ARES ve tr2 de *ARES* ve ARES tr3 te ARES ve tr5 te de yine ARES nikli oyun hesaplarım var yıllardır ve bunları biliyorsunuz. Bunla beraber demin forumdan fmniz ARES nikli forum hesamıda banladı forumda ki nikim de ARES
    Bu durumda ben bu oyun nikini kullanırken bu oyunda ARES isimli bir yönetici yoktu değil mi?
    Burada ben ARES nikli yönetici varken bu niki kullanmaya başlasam haklısınız bana ismini değiştir diye yazıp ve ben nikimi değiştirinceye kadar ceza vermekte haklıydınız.
    Benim oyun nikimin ARES olduğunu bildiğiniz halde bu nikle diğer tr serverlarında hesaplarım olduğunu bildiğiniz halde ne diye bir yöneticiye bu ismi veripte beni zor durumda bırakıyorsunuz? Bu ben olmayabilirim başka bir oyuncu da olabilir. Beni ne diye bu şekilde bir polemiğe sokuyorsunuz ve orada bir oyuncu konu açmış bu oyuncunun hesabını kapattırabilirmiyim diye bir soru sormuş. Bununla beraber benim oyuna sürekli girdiğim sabit ıp de chat banı var ve 02 ocakta verildi bana göre haksız bir ban ama verildi ve şimdiye kadar açılması lazımdı bu ıp banını açılmamasının sebebi benim nikimle aynı isimde chat de admin olması olabilir mi? supporta bu soruyu sormuştum ve gelen tek cevap şuydu chat banın açılmayacak ama ben oyuna diğer net hattımdan da istersem giriyorum ve onunla chatte yazabiliyorum o zaman ne olacak? Birde bu doğrumu yapılan şey etik mi? bir oyuncunun o niki yıllardır kullandığını bildiğiniz halde bir yönetcinize o ismi verip o oyuncuya nikini değiştir demeniz ve ceza vermeniz doğrumu ahlaken doğrumu yakışık alıyormu?
    ve burada ben ne diye nikimi değiştireceğim? burada beni ne diye nasıl ve ne hakla bu şekilde mağdur edebiliyorsunuz? Doğrumu bu yaptığınız? Birde şunu da ekleyeyim o fmniz o foruma yazan oyuncuyu korumak için bana 2 hesabımada forum banı verdi ve buda yetmiyor üstüne forumdan da ıp ban vermiş onun yaptığıda doğrumu? Hem benim sorduğum sorulara cevap vermeycek hem bana ban vercek buda yetmiyor birde üstüne ıp ban atacak bu yaptığı doğrumu o fm nin?

2. Merhaba ,

Bir çok defa yazdım tekrar yazıyorum. Belki bilen biliyordur fakat her görevli bilmiyor. En azından bu zamana kadar ben bilmiyordum.

Chat görevlileri forum görevlilerinden çalışma prensibi olarak ayrıdır. Yani biz onlara karışamayız şu ismi yapın bu ismi yapmayın v.b şekillerde müdahale edemeyiz. Oynadığınız server'lardan birisinden ARES admin bakabilir mi v.b. şekillerde ulaşmaya çalışabilir ve nick'i uzun zamandır kullandığınızı v.s. anlatırdınız. Hesabınızdaki chat banı ya da IP ban hakkında forum üzerinden kesin bir şey diyemeyiz. Support'la iletişim kurup yardım alabilirsiniz.

Forumda IP ban gibi bir işlem uygulanmıyor size forum üzerinden IP ban atılmış olamaz.

Oyundaki ism konusu ve ayrıca chat IP banı ile ilgili gerekli bilgilerinizle birlikte support'la iletişim kurunuz.

İyi forumlar.

3. **ORHAN

**ORHAN User

size bu yapılan ahlakimi diyorum etik mi diye soruyorum bu yapılan doğrumu bana bu şekilde ceza verilmesi doğrumu? beni veya başka bir oyuncunun bu şekilde mağdur edilmesidoğrumu?
    ayrıca zaten supporta yazdığımı yazdım orada ve gelen cevap chat banın açılmayacak oldu bende buyüzden onu soruyorum size asıl açılmamasının sebebi bu olabilir mi diye çünkü cevap vermediler başka ve ben kaç tane mail attığımı unuttum supporta bu konu jakkında 170 tane mail saymıştım geçen gün bu konu hakkında ve tek gelen cevap chatteki ıp banın açılmayacak ve tekrar eiyorum bu ahlaki mietik mi doğru mu bu yapılan size soruyorum ve sizin başınıza bu şekilde birşey gelseydi sizi bu duruma sokan kişler için ne düşünürdünüz?
    tekrar o fm o bana ve forumda gerekli gereksiz her yere yazı yazan oyuncuyu korumak için bana 2 hesabıma forum banı attı birde üstüne ıp ban atmış o fm nin yaptığı doğrumu benim sorduğum bu soruya cevap vermek yerine ön yargıyla sen tr 2 deki ARES misin yazıp ne hakla beni orada o şekilde tgahrik ediyor ve sorduğum soruya baştan savma cevap yazıp beni oarada alakasız kişilerle muhatab ediyor ve konuyla alakası olmayan yazı yazan birisini uyaracağına onu korumak için beni tehtit edercesine oraya yok atramış gidermiş tarzında yazı yazıp bana atar gider yapıyor ve beni o şekilde ne hakla tahrik ediyor ve o oyuncuyu korumak için bana ne diye o banları veriyor? bu yaptıklarınız tümüne birden bakın siz diyorsunuz ki bizDARKORBİT ailesiyiz diyorsunuz da sizler oyunculara bu şekilde nasıl davranabiliyorsunuz sizler diye yazmamın sebebi orada ki bir kişinin yaptığı şeyden hepiniz mesulsunuz çünkü sizler kendinizi değil orada o kurumu temsil ediyorsunuz.
    bumudur oyunculara bakış açınız? Ben yaptım oldumudur yaklaşımınız ve tehtitvari yazılar yazmakmıdır işinize gelmeyen size yakın olmayan oyunculara karşı tavrınız?

4. Merhaba ,

Daha kaç defa yazacağım bilmiyorum gerçekten insan bazen hayret ediyor.

İlk olarak oyunda kullandığınız nick ile ilgili chat üzerinde yaşadığınız sıkıntı yani bizimle bir ilgisi yok. Daha hesabınızın chat'i neden banlanmış belli değil ama biz hala isim üzerinde konuşuyoruz. Belki chat'te yazdığınız bir şey nedeni ile kapatılmıştır bunu forumda biz bilemeyiz. Sürekli bunları yazıyorum ama yine işin içinden çıkamıyoruz.

Tekrar belirmek gerekirse forumda kimseyi tanımıyoruz , tanıdık ya da yakın diye kimseyi korumak gibi bir derdimiz yok. Forum kuralları ihlalinde gereken neyse en yakınımız olsa bile uygularız.

Chat'iniz hangi sebepten dolayı süresiz ya da IP ban cezası almış bunu forum üzerinden bizler inceleyemeyiz.

İyi forumlar.

5. **ORHAN

**ORHAN User

sayın fm bakın lütfen ne ben yorulayım nede siz yorulun sorduğum soru;
    size bu yapılan ahlakimi diyorum etik mi diye soruyorum bu yapılan doğrumu bana bu şekilde ceza verilmesi doğrumu? beni veya başka bir oyuncunun bu şekilde mağdur edilmesidoğrumu?
    ayrıca zaten supporta yazdığımı yazdım orada ve gelen cevap chat banın açılmayacak oldu bende buyüzden onu soruyorum size asıl açılmamasının sebebi bu olabilir mi diye çünkü cevap vermediler başka ve ben kaç tane mail attığımı unuttum supporta bu konu jakkında 170 tane mail saymıştım geçen gün bu konu hakkında ve tek gelen cevap chatteki ıp banın açılmayacak ve tekrar eiyorum bu ahlaki mietik mi doğru mu bu yapılan size soruyorum ve sizin başınıza bu şekilde birşey gelseydi sizi bu duruma sokan kişler için ne düşünürdünüz?
    tekrar o fm o bana ve forumda gerekli gereksiz her yere yazı yazan oyuncuyu korumak için bana 2 hesabıma forum banı attı birde üstüne ıp ban atmış o fm nin yaptığı doğrumu benim sorduğum bu soruya cevap vermek yerine ön yargıyla sen tr 2 deki ARES misin yazıp ne hakla beni orada o şekilde tgahrik ediyor ve sorduğum soruya baştan savma cevap yazıp beni oarada alakasız kişilerle muhatab ediyor ve konuyla alakası olmayan yazı yazan birisini uyaracağına onu korumak için beni tehtit edercesine oraya yok atramış gidermiş tarzında yazı yazıp bana atar gider yapıyor ve beni o şekilde ne hakla tahrik ediyor ve o oyuncuyu korumak için bana ne diye o banları veriyor? bu yaptıklarınız tümüne birden bakın siz diyorsunuz ki bizDARKORBİT ailesiyiz diyorsunuz da sizler oyunculara bu şekilde nasıl davranabiliyorsunuz sizler diye yazmamın sebebi orada ki bir kişinin yaptığı şeyden hepiniz mesulsunuz çünkü sizler kendinizi değil orada o kurumu temsil ediyorsunuz.
    bumudur oyunculara bakış açınız? Ben yaptım oldumudur yaklaşımınız ve tehtitvari yazılar yazmakmıdır işinize gelmeyen size yakın olmayan oyunculara karşı tavrınız?
    buydu değil mi!!!!
    cevap??? yok bu soruya cevap veremediğiniz için yine farklı bir cevap vermişssiniz anladığım doğru olmadığını sizde biliyorsunuz etik olmadığını sizde biliyorsunuz bu yapılanın ve o diğer fm nin yaptığının doğru olmadığınıda biliyorsunuz ama ben forumdan ban yedim 2 tane
    buna paralel hesaplarımın ceza alması durumu var benim yıllardır kullandığım niki keyfe keder bir yöneticiye verdiniz oyunculara bakışınız bumu sizin darkorbit ailesi olarak? sizin yakınınızda olmayan oyuncuları bu şekilde oyundan küstürmek mi yapmak istediğiniz amacınız bumu?
    chatten ne diye ıp ban aldığımı ayrıca yazayım buraya chatteki yöneticilerin hepsi ve support adminlerinin hepsi biliyor sebebini oyuncunun biri oyun dışı prıgram kullandığını ispatlayınca ilkönce beni tehtit ettiler yazma diye ben yazınca ilkönce ban verdiler o arada tehtit etmeye devam ettiler ve ben oyunda program kullandığı kesin ve ispatlı olan bir oyuncuya nasıl göz yumuyorsunuz ve hala bu oyuncu bunu kullanarak oyun oynuyor buna nasıl göz yumuyorsunuz yazdığım için chatten de ıp ban verdiler sabit ıp olduğunu bildikleri halde konu buydu ve şimdiye kadar açılması lazımdı küfür etmedim hakaret etmedim ama bu ARES admin olayı olduğu için demekki bu yüzden o ıp ban açılmıyor çünkü kendiniz yazdını oyuncu nikyle yönetici ismi aynı olursa ilkönce chat banı verilir sonra da süresiz ban verilir diye
    bu yapılan doğrumu etik mi bu size yapılsa bunu size yapanlar hakkında ne düşünürdünüz? sizi bu duruma sokan insanlar hakkında ne düşünğürdünüz_?

6. Merhaba ,

Burada bahsettiğiniz durumun oyunda kullandığınız nick nedeni ile olduğu kesin olarak belli olmadıktan sonra şöyle ya da böyle demem doğru olmaz. Etik ya da değil bu konu ayrıdır bahsettiğiniz chat banı veya IP banı konusu ayrıdır. Ayrıca chat üzerinde bu şekilde yazılması durumunda siz olsanız da olmasanız da chat banı veriliyor. Tekrar diyorum biz forum üzerinden inceleme yaparak şu sebepten dolayı işte chat banı almışsınız daha sonra şundan dolayı da IP ban almışsınız diyemeyiz.

Çünkü inceleme yapıp sebebi göremiyoruz. Bu konu ile ilgili ancak support yardımcı olabilir. Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak yazarak support'la iletişim kurunuz.

Forum üzerinde yapabileceğimiz bir şey olmadığından dolayı konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.