isim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ORHAN tarafından 13 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **ORHAN

**ORHAN User

o yazdığınız yazıyı etik mi değil mi ahlakimi bu yapılan diye sorduğum soruya ve bu yapılan dogrumu diye sorduğum soruya cevap vermek istemediğiniz göre yapılanın haksız olduğunu sizde biliyorsunuz demektir ve cevap vermekten hepinizin kaçtığı asış soru bu size yapılsa size bunu yapan hakkında ne düşünürdünüz soroso bu soruya cevap veremiyorsunuz çünkü sorumum cevabı belli değil mi?
    Türkler size dokunmadıkça siz onlara dokunmayınız diye bir yazı var yazdığın her yazının altında yazıyor. Ben size birşey ekleyeyim oraya onuda koyun;
    Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

cevap vermene gerek yok direk kilitleyebilirsiniz.

Son düzenlenen: 13 Şubat 2016
  2. Merhaba ,

Bir çok defa yazdım fakat siz anlamak istemiyorsunuz sanırım.

Tekrar yazıyorum ; Chat banı ya da IP ban ne sebepten dolayı atılmış bunun sebebini bilmeden etik mi değil mi yorum yapamam. Eğer buna cevap vermek istememek diyorsanız öyle olsun yapacak bir şey yok.

Chat üzerinde aldığınız cezanın sebebini bilsem bir yorum yapayım ama bilmediğim için yorum yapamam bu kadar basit.

Eğer gerçekten her haksızlık karşısında susmuyorsanız helal olsun. Fakat burada kim haklı kim haksız bilmiyorum. Chat ban ya da IP ban sebebinin gerçek sebebini bilmeden yorum yapamam.

Ben size durumu support ile iletişim kurup çözmeniz gerekiyor diyorum. Siz bana etik mi değil mi ahlaki mi diye soruyorsunuz. Kaldı ki etik ve ahlak aynı şeydir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.