isimden gemi kapatma ve supportun duyarsızlığı...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOBAN tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KOBAN

KOBAN User

ismimden dolayı gemim kapatıldı geminin ismide gündüz gece playboy artık nasıl bir ahlak dısı içerik içeriyorsa supoorta mail attım bilgisayar basında oldğunzda cevap verin hesabınızı acıyım isim değiştirin diyerek dün sabah 08 sualrında attğım mesaja hala bir cevap yok bu nasıl bir sistemdir eminim bu isimde hiç birsey yok daha önce tr2 6 sırada ki adam uzun süre bu nickle dolastı bişey olmadı ama beni çekemeyenlerin şikayetiyle hesabım kapatıldı. bu yüzden dün %50 şerefi kacırdım bu gidişle çift cephaneyi de kacıracağım. bu oyunu tr2 serverı acıldğından beri oynuyorum ve anladığım tek sey bu sistemde darkbit çıkarları ve yönetimi önemli oyuncu hep ikinci planda. 2 haftadır beklediğim kapıalrı bekletttiğim şeref desteğinide kacırdım ne olacak benm hakkım varsa cevabı olan buyursun...

2. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Sonuçta nickiniz size göre mantıklı ve uygun olabilir ama bize göre değil sebebine gelince malum playboyun ne anlama geldiğini biliyorsunuz . Nasıl bir şey olduğunu da biliyorsunuz. Bu oyunu oynayan yetişkinler kadar çocuklarda oynamaktadır ve ahlak kuralları onların algılarına göre düzenlenmektedir. İddia ettiğiniz kişinin nickini neden şikayet etmediniz.

Supporta gelince şikayetleriniz gelmekte ve yoğunluk çok fazla olmakta bu yoğunluktan dolayıda işlemler uzamaktadır . Zaten sizlere cevap verme süresi 48 saa olarak belirtilmektedirki bu süre bu güne kadar aşılmamıştır.

İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.