İsimsiz Gemiler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeMoNs tarafından 8 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeMoNs

DeMoNs User

Bu nicki gözükmeyen ve nicksiz şekilde bir sürü pushing gemisi açan lakin grup atılmadığı için ismi gözükmedği için şikayet edilemeyen pushing yaparak haksız kazanç elde edip sıralamada diğer oyuncuların önüne geçen hesaplara birşey yapılacakmı ?
    Tr6 dan Örnek:
    Bu nicksiz gemilerin banlanmasını rica ediyorum haftalık raporlara eklenilebilirmi yada incelensinler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2018
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasaktır. Mesajınızı düzenledim.

Bu gibi gemilerle ilgili support ekibine başvurmanız gerekmektedir. Forum üzerinden bu konuya müdahele yapamayız. Support gerekli incelemeleri yaptıktan sonra uygun cezayı verecektir.

İyi forumlar.

3. -Star-

-Star- User

Destek ekibine başvuruyu ancak sıralamadan profil linki alarak yapabilirsin,ben öyle yapıyorum.Az önce TR3 sunucusundan ilk 3000 içerisindeki görünmez veya sadece karakten içeren isimli profilleri destek ekibine bildirdim profil linkleri ile beraber.

Son düzenlenen: 9 Kasım 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.