İSKANDİNAVYA 2 SERVERİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∂ιуαявαкıя•[ΛRмY] tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modlar ve adminler biz bunu yazmaktan bıktık biz serverde kapalı kutu gşbş sıkıştık yabancı sayısıda azldı server ölü server aldu çarlarımıza yazık oluo 44 lf4 lük çarı kullanamıom bu isk 2 serverine girişi direk darkorbit sayfasaına koysalar çok ii olacak oyuncu bulamıoz bigpoint sayfasından kaydolunabilio bu servere yada 2 isk serverini birleştirsek de olur yeterki bi çözüm bulun

2. casanowa

casanowa User

Evet arkadasa katılıyorm bende iskandinavya 2 de oynuyorum oyuncu sayısı cok az baskın atamıyoruz lütfen bi çaresine bakın bigpointten değilde normal darkorbit sayfasından acılsa bu sorunun altından kalkılınacağını umuyoruz lütfen yetkili kisilere bu sıkıntımızı iletiniz :)

3. cipura

cipura User

Bencede isk serverleri birlessin. Yada giris direk isk2 yapilsin. Oyuncu sayisi cok az zevki olmuyor bu sekilde

4. aynn modlar bi cevap verin

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

size kim dedi gidin orda başlayın diye ama girişin mutlaka tr serverlerinde olması gerek zaten türk serverleri boş kalkıpta türkleride oraya gördermenin hiç bir anlamı yok

6. kardeşim biz sana mı soracaz nerde başlayıp başlamıyacağımız ilk başta server normaldi sonra bu hale geldi

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bana sormuyacaksınız tabikide ama eğer bir arkadaşınız davetiyle gitmişseniz çok kötü yapmışsınızdır ama dediğim gibi zaten tr serverleri boş girişi direk oraya yapmak anlamsız olur

8. 5 yıldr aynı serverdeyim 44 lf4 var bırakayımmı bu çarı eskiden gayet ii bi serverdi ayrıca server birleştirmede dedik sen nie bu kadar rahatsız oldun

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ya bende şuan tr6 dayım aynı sorun bendede var :D tr1 de açmadığıma o kadar pişmanımki

10. sende başka yerde konu aç o zaman konuyu dağıttın biz isk 1 le birleşsn dioruz sizi ilgilendiren bişi yok

11. casanowa

casanowa User

kardes dikkat edersen bi tek iskan 2 yok normal sayfada sadece

12. benim tr de full gemim var pc kasıyo oynayamıyom satamıyorumda iskavidanyaya başladım 3 iris golim var gemiyi aktarma olsa tr1 deki full gemimim tr2 yada de6 aktarıcam tr1 aşırı kasıyo bende

13. MRTOYNK

MRTOYNK User

server açılmışsa eqer herkese qörünmeli ve herkes oynayabilmeli,benimde serverde 5.senem eskiden bin kişi onlineyken şuan 50-100 kişi arasında deqişiyor bırakma noktasına geldik artık , daha önce de konuyu bildirmiştik ve hiç bir geri dönüt alamadık var olan bir serveri kapalı tutmak yanlış artık bu yanlıştan geri dönülmeli , 5senelik emeğimize saygı gösterin lütfen

14. modlarım sizde ilgilenseniz

15. REDDEWILL

REDDEWILL User

Sayın modlarım,
    İskandinavya 2 ye belli tarihler arasında kayıt alınsın ve online sayısı yükselsin.Teşekkür ederim.
    REDDEWILL

16. modlarımızda destek verseydi biraz :D

17. Merhaba ,

Her konuya illa mesaj yazacağız diye bir kural yok arkadaşlar. Konuların gidişatına göre yazarız yada yazmayız. Duruma göre konuyu iletiriz yada iletmeyiz fakat bu tür konuları illa konuya yazmayız çünkü gerçekleşmesi gibi bir kesinlik yoktur.

İyi forumlar.

●BMW●M●POWER● bunu beğendi.
  18. Diyarbakır 44 LF4 se nolmuş bu gelipte forumda milleti aşağılayıcı şekilde azarlama hakkı tanımaz sana. Adam düzgünce görüşünü belirtmiş eğer konu açıyorsan her görüşe saygı duymak zorundasın. ZORUNDASIN.

19. ben adamımı aşaladım adam konuyu başka konulara sürükledi

20. Böyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum oyuna başlarken serverinizi dikkatli seçmeliydiniz ve ileriyide görebilmeliydiniz.Elit olunca serverdeki sizden güçlü olmayan gemileri sürekli kestiniz ve adamları farklı serverlede başlamaya mecbur bıraktınız.Ayrıca burada böyle kaba bir şekilde konuşarak hiç bir şey elde edemezsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.