İşlem İptali

Discussion in 'Genel Konular' started by alikarakan, Feb 16, 2026 at 6:08 PM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alikarakan

alikarakan User

LİNK
    merhaba hocam hesabım kapatıldı ve
    Hesabınıza Kullanıcı Adı **** ile erişim kısıtlanmıştır. Hesap erişimini geri kazanmak için beklemedeki 02.03.2026 ödemeyi tamamlayın. Seçtiğiniz ödeme yöntemine bağlı olarak, ödemenizi almanın birkaç gün sürebileceğini ve ödemeniz alındıktan sonra hesabınızın kilidini açmanın 24 saate kadar sürebileceğini lütfen unutmayın. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen size yolladığımız ödeme talebi epostasını yanıtlayarak bize ulaşın.
    böyle bir eposta geldi aşağıda belirtilen tüm ödemeleri kartımdan ve epin olarak ödedim ben ne yapmam gerekiyor açtırmak için ödemeler yapıldı kartımdan çekilmişti ancak şuan baktığımda tüm kartlarımda ödemeler iptal edilmiş kart ekstrelerimde görünmüyor daha 1 - 2 saate kadar görünen harcamalar şuan görnmüyor mail attım hesaba giriş yaparkende şuana kadar yaptığım tüm ödemeler iptal edilmiş tekrar öde diyor bankayla konuştuğumda hata olmuş olabilir diyor şimdi ben bu istediği meblayı ödedikten sonra kredi kartlarımdan yaptığım harcamalar geri gelirse hata olmuş ise bu fazladan ödediğim meblayı geri al

Last edited by moderator: Feb 16, 2026 at 6:33 PM
  2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Detaylı olarak incelenmesi için Payment Support ile iletişime geçiniz lütfen. Forumda bu konularda herhangi bir inceleme yapılamamaktadır.
    SSS - Support ile Nasıl İletişime Geçmeliyim?

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Thread Status:
Not open for further replies.