İşlemci-FPS

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İimpulse tarafından 31 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. titans___

titans___ User

bende ki bilgisayar oyun bilgisayarı değil de , Nvidia kullanıyorum onun MX130 yani çok bir şey değil Userbenchmark da bakınca , çürük sonucu çıkıyor , oyun için ha ben yine de ne yaptım sade Nvidia Denetim masasından 3 D Ayarlarının Yönetilmesinde , Genel Ayaarların yanında ki Program Ayarlarının altında özelleştirilecek yere Dark Orbiti de ekledim neye yaradı dersen bir işe yaramadı heralde hani buraya yazıyorum fayda verir mi ?Hani artı eksi ne yapılabilir , yok bu bilgisayardan bu kadar olur diyebilirsiniz de hani , daha önce de oyun için ne tür bilgisayar lazım diye sormuştum da cevab olarak şu özellikler denmemişti .Konfi değişirken arada donma patlama oluyor 5 kere de 1 kere karşı taraf patladı sadece .