İşlemci Tavsiyesi İ7 modelleri İçeri !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 30 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Cache 22nm İşlemci 915 tl

Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci 876 tl

Core i7 4770 Soket 1150 3.4GHz 8MB Cache 22nm İşlemci 797 tl

Core i7 4790 Soket 1150 3.6GHz 8MB Cache 22nm İşlemci 796 tl

Hangi işlemci birde ekran kartı tavsiyesi lazım arkadaşlar Tam bir oyun canavarı yapacağım bana oyunda + video çekerken bana en az 90 fps vermesi gerek.

2. HYDRA

HYDRA User

tabiki en en pahalı olan en üstteki :D 90 fps darkorbitte en fazla 70 oluyor 90 fpsle napcan :D diğer oyunlarda oldugunu videolarda hiç görmedim

3. Diğer oyunlarıda çekecem tam bir grafik dehası olan oyunların videosunu çekeceğim ondan :D

4. HYDRA

HYDRA User

dediğim gibi :D en üstteki o zaaman mantıksal açıdan en iyisi o ama amd radion falan koysan düşünmek gerekebilirdiş

5. sportmen70

sportmen70 User

4770. fazla hız iyi değil içeriyi deforme eder. ayrıca nvidiada da atide de ekran kartı üzerinden video kaydı var :)

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Keyifli Forumlar

7. Amd li bişi alacağım o yüzden nvidiyaya bakmıom nvidia traş :D

8. Cloud

Cloud User

Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

aralarında en iyisi bu :)

9. sportmen70

sportmen70 User

değil. her zaman diyorum aşırı hız iyi değil içersi çok çabuk deforme olur

10. Hacı valla hız önemli yani tam bir performans canavarı alacam Fakat i 7 serisinde çok ısınma oluyor İ5 de pek sevmiom İ7 kadar performans vermez.

11. Cloud

Cloud User

Adam canavar yaratmak istiyor, bizde ona hangi işlemciyle canavar yaratacağını söylüyoruz.

12. Kardeş performansın yanında uzunda kullanmak istiom 1150 soket bir sistem toplayacam gerisi her şey tamam işlemci ile ekran kartında takıldım :S

13. 3.2 ghz ustu normalden fazla voltaj alir buda islemcinin omrunu kisaltir. O yuzden 3.40 gayet uygundur. Zaten islemcinin sadece hizina bagli degil performansi. İslemcilerden carpan vardir carpan ne kadar dusukse o kadar iyi olur. Yani mesela FSB si 200 olupta carpani 5 olanda 1 ghz , FSB si 100 olup carpani 10 olanda 1 ghz. Ancak FSB si 200 olan cok daha hizli olur. Ekran karti olarakda Radeon Hd 7800 serisinden birsey yada daha ust model yeterlidir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.