İşlemediğim Suçun Cezası :( - Şeref.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *_K_O_B_R_A_* tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Deadly Battleray Görevim vardı deadly battleraya hasar vermek için 4-1 mmo haritasına yani kendi haritama gittim .. baktım deadly full dolu herkez deadly battleraya sıkıyor interceptora sıkayım dedim sanırsam 2 dost oyuncuya sıkmışım o 10 sanıye sonrada düşmanlar bana kamufle açtı tam keseceklerken yavaşlatıcı açtım o kalabalıkta imkanı yok zaten yakalayamazlardı zaten o kadar insan ver kovalayıpta zora gitmezler onları keserler öylede yaptılar. yanlışlıkla sıktığım oyuncuları kestiler ben portala kaçarkende yukarıda 2 defa - şeref yediğimi gördüm ben şuan işlemediğim bir cezayı çekiyorum buna çözümünüz varmı arkadaşlar?
    yetkililerdende olumlu cevaplar istiyorum ben geçen gün zaten klan savaşında dost oyuncu kestim - şeref bayağı fazla. yani zeka seviyem düşük değil Allaha şükür. ben dost oyuncu
    kesipte şeref yemem hiç değilse arkadaşa tıklatırım o ilk sıkar ben onu keserim o kadarda akılsız değiliz günlerdir kapılara emek harcadım 1 haftanın emeği 1 dakikada gitti lütfen yardımcı olun hesabımın ID : ***********

2. Merhabalar,

Forum sayfamızda bu konu ile alakalı yapılabilecek bir işlem bulunmamakta malumunuz olduğu üzere support bütün sorunlara çözüm getiren birimimiz.Forum sayfamızda derdinizi dile getirmiş paylaşmış oldunuz.

İyi forumlar

3. Yapılacak bir şey yok. Dikkatli olman lazım. Geçmiş olsun.

4. Merhaba ,

Hata ile de olsa dost 2 gemiye saldırmış sonra saldırıyı iptal etmiş olsanız da demek ki hala sizde gözüküyorlardı. Düşmanlar kesince siz imha ettiniz olarak değerlendirilmiş ve - şeref puanı almışsınız. Bundan sonra biraz daha dikkatli olmaya çalışabilirsiniz.

Fakat bu konuda yapılabilecek bir şey yok maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.